CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Autorizovaný prodej: - značky HUSQVARNA, JONSERED a PARTNER - bazar - starší i použité stroje s kvalitním záručním i pozáručním servisem.

Práce: - instalatérské práce - svařování elektrickým obloukem.

Nožířství. Broušení: - nože a nůžky. Výroba: - klíče, autoklíče. - autoklíčů. Prodej: - zámků.

Elektro: - spotřebiče pro domácnost - přístroje pro profesionální použití - volně stojící - vestavné. Sortiment: - automatické pračky - myčky nádobí - chladničky a mrazničky - sporáky - vestavné přístroje - varné desky - pečící trouby - odsávače par - žehlící stroje pro domácnost - vysavače - příslušenství.

Výroba nábytku: -atypický, typický, kancelářský, kuchyňský, do ordinací -plastové vložky do zásuvek. Montáž, architektonické návrhy, dodávka: -nábytek -žaluzie. Prodej: -židle, křesla, nábytek -elektrospotřebiče. Realizace: -interiéry na klíč: -stavební úpravy -sádrokartonové příčky -podhledy, thermatex -elektroinstalace, ...

Služby: - požární ochrana - bezpečnost práce.

Prodej a servis výpočetní techniky

Výroba, dodávka: - dřevěné obaly, palety - balící linky.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Projektování a montáže, revize: - topení, měřící a regulační technika.

Prodej a servis: - zahradní, lesní, komunální technika.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.

PC servis: - správa počitačových sítí - správa firemních informačních systémů - správa serverů a databází - instalace operačních systémů - odvirování PC - opravy počítačů a tiskáren - automatické zálohy dat - virtuální privátní sítě - dálková správa - tvorba webových prezentací - pokladní systémy - poradenství v oblasti ...

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Služby: -zpracování plastů na vstřikovacích lisech, do hmotnosti 1 kg. Výroba: -lisování kovů, stříhání plechu -výlisky a komponenty -formy, nástroje.

Zámečnictví, zámečník, kovářství, kovovýroba a svářečské, svářecí práce, obrábění kovů, obráběč, kovovýroba-vrtání, soustružení, frézování a broušení. Zakázková výroba: -brány, vrata, ploty -okenní, dveřní a balkónové mříže -speciální stroje pro výrobu svíček, svíčka -speciální stroje pro truhláře, truhlářské lisy, dřevoobráběcí ...

Vývoj: - vysílací technologie pro rozhlasové stanice, rádia, televize. Služby: - rozhlasové plánování. Doplňkový prodej: - výpočetní technika, počítače. - software SW.

Prodej: - laboratorní přístroje - referenční materiály - spotřební materiály - laboratorní nábytek a potřeby - zařízení na odběr a úpravu vzorků - provozní analytické přístroje - detekční soupravy - technologické aplikace mikrovln - testování geneticky modifikovaných organismů - přístroje pro klinickou biochemii - semináře a kurzy, ...

Výroba, prodej: -výrobky z plastů, polyesterových pryskyřic, laminátů -laminátové výrobky-odpadkové, posypové koše, lodě, bazény -vzduchotechnika z plastů -nádrže, jímky, odlučovače olejů, septiky, vodoměrné šachty -boudy pro telata do 2 měsíců a od 2-7 měsíců.

Kovoobrábění. Nabízíme: - obrábění materiálu na soustružnických automatech do průměru 40 mm. - CNC soustružení - Broušení bruslí, nožů a nůžek Výroba: řemenice, hřídele, čepy, pouzdra, z oceli, silonu, z nerezu i ze dřeva

Výroba: - střižné a lisovací nástroje - formy pro plasty a pryž - zlatnické nástroje a výrobky potřebné k ražení - hydraulické bloky - svařovací, upínací a měřící přípravky - nástroje pro důlní mechanismy - atypické soustružnické nože - kovoobrábění - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Výroba, prodej: - plastové nádrže - čistírny odpadních vod - jímky, šachty.