CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, maloobchod: -ložiska -voda -topení -plyn.

Oprava, servis: -elektromotory -čerpadla. Prodej: -nářadí Narex

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Prodej, prodej: -brusivo. Práce, služby: -broušení do kulata -broušení otvorů -bezhroté broušení -broušení na plocho -ruční broušení -ruční dobrušování -honování.

Truhlářské práce, truhlář: -ealizaca a výroboa interierového nábytku z materiálů s povrchovou úpravou folií (LTD) -změření místnosti a po konzultaci výběr nejlepší varianty a řešení interieru -výběr ze širokého sortimentu barevných vzorků materiálů -návrhy v 3D zdarma -výroba nábytku na zakázku. Fakturační adresa: -Ivana ...

Prodej, servis: - systémy pro nanášení lepidel.

Prodej: -Kancelářská technika. -pokladní systémi a software pro vedení skladového hospodářství Oprava: -Opravy tiskáren, plnění tonerových kazet -Opravy monitorů -Opravy kopírovacích strojů -Opravy psacích strojů.

Revize, zkoušky, montáž, oprava, servis: -vyhrazená plynová zařízení. Řemeslnické práce: -zámečnické -topenářské Výroba, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Výroba: - konstrukční systémy - zastřešení venkovních bazénů, zimní zahrady, přístřešky, střechy. Kancelář: - Lešetínská 47, Ostrava Kunčice.

Stavební činnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -vodohospodářské stavby -inženýrské stavby. Servisní služby: -elektromontážní práce -opravárenská činnost -dodávka a montáž lešení -pronájem kontejnerů -pronájem a servis bednění -půjčovna drobné mechanizace -opravy zemních strojů, drobné mechanizace.

INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

Strojírenství. Výrobní program: - akustika: - ochrana proti hluku - kryty motorů - tlumiče výfuků - akustické obklady - strojírenská výroba: - svařované konstrukce z jaklů - základové rámy pod motory a stroje - kryty řemenic - chladící potrubí k motorům -výroba kabin řidičů -obchodní činnost: -zastoupení firmy Messer ...

Nábytek MM Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - zdravotní matrace, rošty - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - skříně - stolky - botníky - skládání nábytku na počítači.

TAG Industry s.r.o., dodavatel zdrojových soustrojí, motorů a průmyslových dílů: - záložní zdroje - dieselagregáty - přenosné centrály - dieselmotory - průmyslové brzdy - spojky - hřídele.

Manipulační technika. Průmyslové pneumatiky. Náhradní díly. Opravy a servis vysokozdvižných vozíků. Výroba přívěsných vozíků pro průmysl. E-shop, internetový obchod.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla IVT - topné systémy. Konzultační a poradenská činnost v alternativních zdrojích energií.

Práce: -3D frézování na CNC strojích. Modelářská činnost: -výroba prototypových modelů a výrobků. -výroba architektonických modelů budov.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické komponenty Návrh, prodej a montáž: -vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace -univerzální systémy na provzdušňování obilí a semen podlahovými rošty Služby: -přímý dovoz a servis klimatizačních jednotek TOSHIBA.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.

Výroba: - broušené desky - normálie - rámy forem - průmyslové nože - frézované kusy - řezané kusy - přířezy - výkovky - tvarové výpalky - dělení a třískové obrábění ušlechtilé oceli. Práce na zakázku.

Oprava: -chladírenská zařízení.

Montáž, dodávka, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.