CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Mahrlo MaR technika: -snímanie a meranie teploty, výšky hladiny, prietoku, tlaku a vlhkosti -prevodníky -napájacie zdroje -zobrazovacie a ukazovacie prístroje -regulátory teploty a tlaku -priemyselne armatúry, ventily, čerpadlá, tlakomery, prietokomery, sondy.

Realizace komplexních dodávek počítačových a telefonních sítí a výpočetní techniky na klíč. Opravy a modernizace výpočetní techniky. Internet - bezdrátové připojení. Realizace kamerových a zabezpečovacích systémů, domovních rozvodů. Projekční činnost.

Kovovýroba: - lisování - kovové výlisky. Řemeslnické práce: - zámečnické, zámečník, zámečnictví. Provozovna: - Veřovice 28.

Prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -televize, videa, rádia, magnetofony, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, mikrovlnné trouby, roboty, pračky -kuchyňka -nástroje, nářadí -zahrada -čerpadla, sekačky, hadice, květníky, příslušenství k vodě i sekačkám -motorové oleje -krbová kamna, kachlová kamna, sporáky -kotle, ...

Projekce, výroba, dodávka, montáž: - stroje a technologie pro nápojový průmysl - technické řešení je vypracováno co nejpřesněji požadavkům zákazníka - k dodaným zařízením poskytujeme profesionální záruční a pozáruční servis.

Prodej a servis: Zemědělská technika a mechanizace -CASE, KVERNELAND, VALTRA, DIECI, GIANNI FERRARI, MAYER -traktory -kombajny -pluhy -sekačky na úpravu parkových ploch -stroje pro sklizeň pícnin -žací stroje -shrnovače -obraceče píce -sběrné lisy -sběrné vozy -rozebírače balíků -baličky balíků -postřikovače, ...

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák) -vibrační desky jednosměrné, obousměrné (žehlička) -vibrační válce ručně vedené -vibrační válce ...

Závlahové systémy s řízením, automatikou. Projekty, dodávky na klíč, montáž, instalace: -rekonstrukce bytových a nebytových domů po stránce stavební i řemeslné -rekonstrukce bytových jader (bytová jádra) varianty(sádrokarton, silikát-zděné) Elektromontážní práce: -silnoproudé rozvody v průmyslových objektech, rodinných a bytových domech ...

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.

Montáž, opravy, revize: - zdvihací zařízení.

Prodej: -ruční nářadí -elektrické nářadí -pneumatické nářadí -spojovací materiál -autoelektro příslušenství -brusný a řezný materiál -vrtáky -stavební a nábytkové kování -skladovací systémy -automobilová chemie -kompletní vybavení dílny.

Prodej, montáž: - měřicí a regulační technika - klimatizace - elektroinstalace.

Výroba: - chladící zařízení - větrací a klimatizační zařízení.

Prodej a servis výpočetní techniky Služby: -servis PC -sestava PC -obchodní činnost -realizace zabezpečení.

Výroba, prodej: - speciální dřevoobráběcí stroje a zařízení: - širokopásové brusky - vrtací kolíkovačky - dýhovací lisy.

Výroba, montáž, opravy, servis: - výtahy.

Provádíme: - CNC obrábění, soustružení a frézování.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Vše pro čárový kód: -potisk etiket -zakázkový potisk -plnoplošný barevný potisk -výroba předtištěných etiket. Prodej a servis: -termo a termotransfer tiskárny -snímače čárového kódu -přenosné datové terminály. Spotřební materiál pro tisk: -termotransferické pásky -etikety bez potisku -textilní etikety. Obalové ...

Prodej: -etiketovací strojky, kleště, aplikátory -lepicí strojky -dymokleště -etikety a termotransférové fólie -aplikátory etiket. Systém-čárové kódy-prodej, maloobchod: -tiskárny čárových kódů -snímače čárových kódů -přenosné terminály pro sběr dat.

Obchodní, zprostředkovatelská činnost: -letecký výcvik na ULLA, klasické letouny -kondiční létání na ULLA, klasické letouny. Dodávky speciálních letních a zimních kombinéz firmy DANTEX pro piloty, letecké mechaniky. Výroba: -strojní: -díly, náhradní díly, obrábění dílů, ocelové konstrukce -stavební-bytové, občanské stavby: -dodávky ...

Návrh, konstrukce, výroba, dodávky, poradenství, zprostředkování: -kompletní sortiment obalů z papíru, lepenek (krabice, kartonáž) -tvarové vysekávané obaly z papíru, kartonu a lepenek (vlnitých i hladkých) -kancelářské potřeby a knihařská galanterie: -propagační mapy, obálky, papírové tašky, spisové desky. Služby: -firma zajistí ...

Velkoobchod, prodej: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Výroba, montáž: - automatické dveře - automatické, posuvné brány - kované ploty a branky. Montáž, servis: - sekční garážová vrata (privátní, průmyslová) - dvoukřídlá vrata - rolovací vrata. Prodej: - motory, ostatní komponenty k branám a vratům.