CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, servis: - kontejnery na komunální odpad.

Autorizovaný prodej a servis: -velkokuchyně -kompletní varná technologie -konvektomaty -myčky -nerezový nábytek -prádelny -pračky -sušiče -žehliče.

Naše služby: - obráběcí práce.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -klimatizace -ohebné potrubí a příslušenství -ventilátory -import.

Výroba, montáž, servis: -vzduchotechnika.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace.

Distribuce speciálních optických čoček pro zdravotnický průmysl

Činnost: - převíjení a oprava elektromotorů, elektromagnetů, čerpadel a transformátorů - prodej a opravy svářecí techniky a nabíječů baterií

Přehled poskytovaných služeb: - Pult centrální ochrany - PCO HENIG - Monitorování, dálkový dohled a střežení objektů, zabezpečených elektrickou zabezpečovací signalizací Do příjezdu majitele objektu nebo jím určené osoby střeží zásahová jednotka napadený objekt. - Kamerový PCO dohled HENIG - Služby fyzické ostrahy objektů - ...

Návrh, výroba, prodej, montáž: - ocelové dveře (plné jednokřídlové, dvoukřídlové) - dveře, stěny (požární, nepožární) - požární revizní dvířka, poklopy - ocelové posuvné, otočné vrata - ocelová okna - ocelové schodiště - ocelové regály - ocelové skříně (šatníky). Sídlo firmy: - Moravská 59/36, Hlučín.

Servis, oprava: - elektrické a ruční kladkostroje BRANO a BALKANCAR - mostové a portálové jeřáby - elektrické zdvihací zařízení STAHL, ABUS, DEMAG, LIFKET, BALKANCAR - ruční zdvihací zařízení lanové, řehtačkové, pákové BRANO - paletizační vozíky nízko a vysokozdvižné - BELET, KOVO CHEB - pracovní plošiny lanové a ...

Školení: - zaměstnance v BOZP a PO - vyhodnocování pracovních rizik - vedení dokumentace BOZP a PO - revize elektrozařízení.

Prodej: - fotoaparáty. Služby: - fotografické práce.

Služby: -zemědělské a obchodní družstvo. Výroba, montáž, servis: -rehabilitační pomůcky -madla pro postižené -chodítka -sedačky do van a sprch -vybavení koupelen -vybavení pro nemocnice, domovy důchodců, stacionáře.

Návrh koncepce, prodej, montáž, servis: -technologie pro prasata a drůbež -systémy ustájení, ventilace, krmení, napájení, skladování. Služby: -doprava -šrotování a míchání směsí Vývoj, výroba: -řídící systémy ventilace a krmení -identifikační systém zvířat -drobné potřeby pro zvířata -plynová topidla pro zemědělské účely i pro ...

Služby: - zakázková kovovýroba. Penzion a restaurant u Lochmanů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing, pronájem, dealerský prodej: -kopírovací stroje (kopírky, kopírka), tiskárny -faxy -kancelářská technika.

Elektroinstalace, projektování elektrických zařízení. Projekty, montáž, rozvody, revize: -elektrická zařízení -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -TV antény -pobočkové tel.ústředny -kamerové systémy.

Práce: -frézování, broušení -strojní obrábění -soustružení -obrábění kovů -zámečnická -svařování, ohýbání plechů -zakázková výroba z nerezi -stříhání plechů.

Prodej, montáž, oprava, servis: -chladící zařízení

Kovovýroba Práce: -zámečnické -svařečské.

Výroba, prodej: - chladírenské a mrazírenské zařízení - chladící a mrazící dveře a boxy. Dodávka: - blokové jednotky. Sídlo firmy: - 28. října 281, Ostrava - Mariánské Hory.