CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: -výroba kovových konstrukcí do stájí -rámy vozidel -renovace a prodej náhradních dílů -opravy návěsů a přívěsů všech typů.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Služby: - revize elektrická zařízení do 1000 V - vodoinstalatérské a zámečnické práce.

Truhlářství.Stolařství. Výroba, dřevovýroba, návrhy na PC, realizace, montáže, prodej: -interiérový nábytek na zakázku: -bytový: -dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje -chodbové nábytkové sestavy -kuchyně, kuchyňský nábytek. -kancelářský -lékařský. Materiál: -laminované dřevotřísky olepované PVC hranou -výběr ...

Poplašná a bezpečnostní zařízení.

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Prodej obalových materiálů: -ovinovací strečová fólie strojní a ruční -překrývací fólie -smršťovací fólie včetně potisku -smršťovací PE* hadice a polohadice -PE paletizační hadice a pytle včetně potisku -bublinková fólie,pěnový PE -konfekce z recyklované PE fólie -recyklované PE fólie -polyolefinová fólie -polypropylénové fólie PP, BOPP, ...

Výroba: - elektromotorů, generátorů a transformátorů - elektroinstalace

Služby: - opravy chladicích zařízení.

Internetový obchod: - nářadí pro řemeslníky, instalatéry, zahrádkáře, topenáře - grily a grilovací pomůcky(grilovací motorky, jehly, rošty a rožně). Půjčovna: - grily na steaky a selata.

Služby: - webmail - internet pro firmy - internet pro domácnosti - hlasové služby - IP telefonie - security - IP videodohled - IP kamery

Truhlářské práce. Zakázkové truhlářství. Výroba: - dřevěná okna - dřevěné dveře - kancelářský nábytek.

Maloobchod, prodej: - kancelářská technika - kopírky, kopírovací stroje

Prodej: - zemědělská technika - náhradní díly.

Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis, výměna: - zahradní a lesní technika (profi, hobby) - sekačky (strunové, rotační) - struny do sekaček, náhradní nože - traktory, traktůrky - pily - strunové kosy - náhradní díly. Zastoupení značek: - DOLMAR, STIGA, TECUMSEH. Zahradnické práce: - sekání a úpravy zahrad a porostu křovinořezy.

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Pronájem, půjčovna: - těžké stavební stroje s obsluhou - autojeřáby - hydraulické rypadla - hydraulické montážní plošiny. Demolice. Stavby, stavební činnost. Komunikace. Vzduchotechnika. Kovovýroba, zámečnické práce.

Výroba: -elektromotory, generátory a transformátory.

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika.

Prodej polygrafických strojů: -dokončovací, knihařské a kartonážní stroje -válcové výsekové stroje -kartonážní šičky -dekupírky -kašírovací stroje -archovačky -stroje pro spirálovou vazbu.