CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: -Geodetické práce -Digitální tisk A4- A0 -e-shop -Projektování dopravních staveb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Výroba: - infrasauny. Dodávka interiérů na zakázku: - školní zařízení - obchodní prostory - kancelářské interiéry - bytové interiéry. Montáž: - drtiče kuchyňského odpadu.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Strojírenská výroba: -zakázkové kovoobrábění -revolverové, dlouhotočné a CNC automaty -soustružení -frézování -broušení.

Pobočka Liromyšl. Oblastní ředitelství. Poskytování komplexních služeb v oblasti investic do živočišné výroby a bioplynových stanic: -výstavba bioplynových stanic -projekční a inženýrská činnost zemědělských staveb. Výrobní program FARMTEC a.s. v sobě zahrnuje vývoj, výrobu a montáž kompletních technologických celků do: - staveb pro ...

Návrh, konzultace, poradenství. Zakázková výroba na míru: -laminovaný nábytek, kuchyně, kanceláře, dětské pokoje, předsíně, odkládací stěny, obýváky, vestavěné skříně -atypický nábytek -stolařská výroba podle vašich přání a představ -policové regály na šanony -sklápěcí postele -patrové postele.

Předmětem naší práce je kompletní výroba a dodávka lisovaných, svařovaných a bodovaných výrobků a dílců. Díky důmyslnému řemeslnému zpracování, zkušenému dlouholetému týmu a profesionálnímu technologickému zázemí jsme firmou schopnou stát se Vaším flexibilním partnerem. Nabízíme spolehlivé, kvalitní a rychlé služby v oboru zpracování kovů a oceli ...

Dodávka, montáž, prodej: - klimatizační techniky - čističů vzduchu - zvlhčovačů.

Služby: - montáže, opravy a rekonstrukce společných TV antén - montáže, opravy a rekonstrukce TKR - montáže, opravy SAT systémů - montáže bezdrátových systémů městských a regionálních TV informačních kanálů - montáže systémů průmyslové televize a videosystémů - montáže bezdrátových systémů zabezpečovací a informační signalizace - ...

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - digitální technika

Výroba, prodej: - díly pro montážní linky - měřící přípravky. Kovoobrábění.

Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Opravy: -pracovní stroje -silniční vozidla -zemědělské, lesnické stroje. Aplikace kapalných hnojiv.

Prodej, maloobchod: -elektrospotrebiče pro domácnost -lednice, mrazáky, sporáky, pračky, myčky, bojlery, vysavače, mikrovlnné trouby, vestavné spotřebiče a elektronika-t.j.televize, videa, videokamery, hifi věže, DVD, autorádia, audiosystémy, satelitní technika, GSM mobilní telefony a další. Zakázková výroba: -nábytek ...

Broušení: -diamanty -brilianty. Broušení drahých kamenů. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene.

Výkup, prodej: - nákladní vozidla - stavební stroje - manipulační technika.

Opravy, montáž: -elektrické zařízení: -transformátory.

Montáž, servis, opravy, prodej, údržba, výroba: - telefony, záznamníky, faxy, sekretářské soupravy, náhlavní soupravy - bezdrátové, bezšňůrové telefony - telefonní pobočkové ústředny analogové, digitální, bezdrátové, ISDN, - tarifikace telefonních hovorů, výpisy hovorů, paměťové buffery, software pro sběr a vyhodnocení dat z telefonní ...

Stavby, stavební činnost: - realizace novostaveb - rekonstrukce starých objektů - oprava fasád včetně vyřízení formalit s památkovým úřadem - zateplení fasád a plochých střech - zhotovení sádrokartonových příček a podkroví - výměna oken za plastová zn. REHAU - výměna střešních krytin - přestavby bytových jader. Doprava: - odvoz odpadu ...

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Ekologický, výhodný a moderní dodavatel tepla.

Prodej a servis: - zdravotní a rehabilitační technika.

Čerpací technika. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -čerpadla -kalová, teplovodní, vodárenská (pitná voda) -pumpy -vodárny. Výrobky značky SIGMA, GRUNFOS, WILO, KSB*, PUMPY VOGEL. Návrhy: -voda -topení. Realizace, montáž, servis: -stávající čerpací technika.