CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby: - obchodní činnost, export, import důlní zařízení, hutní materiál. Dovoz a vývoz důlního zařízení a hutního materiálu.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Strojírenská výroba: - obrábění kovů a nekovů. Výroba součástí automobilů: - součásti brzdných systémů.

Vývoj a výroba: - moderní systémy zpracování obrazů a signálů pro průmysl - monitorování silničního provozu Dopravní přestupky: - měření úsekové a okamžité rychlosti - detekce jízdy na červenou Monitorování dopravy: - sběr dat a dopravní průzkumy - měření dojezdových časů - automatické čtení SPZ/PZ - pátrání po odcizených ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku (lamino, dýha, dřevomasiv) - kuchyně, kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice, postele - kancelářský nábytek - pracovní stoly - vestavěné skříně - věšákové stěny - atypický nábytek - bytové doplňky - dřevěné dveře - dřevěné schody, schodště ...

Prodej, oprava, servis, dovoz Itálie: -klimatizační zařízení CLIVET.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

opravy notebooků, výměny vadných komponentů, čištění chlazení, opravy napájecích zdrojů a kabelů, servis acer, asus, hp, msi, dell, sony, toshiba

Výroba, montáž, modernizace, servis, opravy, revize : - výtahy, výtahové kabiny.

Velkoobchod, prodej: - telekomunikační a elektroinstalační materiál - domácí telefony - videotelefony - elektrické zámky - strukturovaná kabeláž - datové rozvaděče - měřící a testovací přístroje - bezdrátové automatizace. Sídlo společnosti: - Na Zámčiskách 1082/13, Ostrava - Stará Bělá.

Výroba: - plastové obaly, - dekorativní předměty.

Výroba: - cnc obrábění, - lisování a vstřikování plastů, - výroba textilních komponentů, - elektroerozivní obrábění.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - čerpadla - čerpací technika.

Stolařství, stolárna. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kuchyně -dětské a studentské pokoje -obývací stěny -ložnice -vestavěné skříně -kancelářský, pro ordinace, učebny, dílny -židle.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - ocelové konstrukce - ocelová schodiště - kovové zábradlí - vjezdová vrata. Kovovýroba na zakázku.

Prodej, montáž: - TV antény - digitální satelity na české, slovenské i zahraniční vysílání Czechlink, Slovaklink, UPC Direct. Dodáváme: - zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy. Ozvučení interiérů, exteriérů, obecní rozhlas.

Elektromontáže. Prodej a montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, signalizace (EZS, EPS) - kamerové systémy - sdělovací technika.

Instalatérské práce: -voda -plyn -topení. Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení.

Lakování: -profily plastových oken (plastová okna a dveře) -profily hliníkových oken (hliníková okna a dveře) -pro výrobce plastových a hliníkových oken a dveří. Lakování těchto materiálů: -PVC, PMDA, ABS, POLYKARBONÁTY, AUTOPLASTY, LAMINÁTY -SKLO, TABULOVÉ SKLO -ŽELEZNÉ KOVY, HLINÍK, POZINK, NEREZ -MDF a HDF desky -DŘEVO. Povrchové ...

Povrchová úprava kovů - žárovým zinkováním. Vývoj, výroba a prodej: - motorových dopravních prostředků. Výroba plastů .

- grafické studio - reklamní agentura - tiskárna - webdesign, tvorba www stránek, tvorba webu - fotoslužby - prodej výpočetní techniky - spotřební materiál

Technické služby. Služby: -úklid -odstraňování odpadů -čištění města. Doprava: -sypké materiály -stavební a komunální odpady. Sběrný dvůr (za muzeem). Každý občan, který zde odpad ukládá je ze zákona povinnen doložit svoji totožnost.

Servis, prodej a oprava: -svářecí technika.

Prodej, servis, náhradní díly: - průmyslové šicí stroje - domácí šicí stroje - vyšívací automaty - digitální tiskárny pro potisk textilu.