CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Gastro Olomouc Dodávka, montáž: - profesionální gastro technologie - gastronomické provozy i z nerezového materiálu - profesionální produkty pro mytí nádobí, čištění a desinfekci gastronomických provozů - velkokuchyňská zařízení.

Generální zastoupení firmy LANIER v ČR. Dodavatel kancelářské techniky: -kopírky -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje.

Veškeré kovářské práce. Umělecko-kovářské práce. Práce na zakázku-dle přání: -ploty -vrata -ozdobné mříže -svícny -vybavení ke krbům -kování dveří-kliky, panty -kostelní kříže na věže -brány k historickým objektům. Klasická stará kovářská práce.

Výroba, dodávka, montáž vzduchotechnických a klimatizačních systémů z plastu: -vzduchotechnické potrubí -vzduchotechnické příslušenství -ventilátory -digestoře a boxy -pračky vzduchu -biofiltry -odlučovače aerosolů -systém větrání vodojemů -měření emisí diesel.

Prodej, montáž a servis: - anténních a satelitních technologií, - kamerové a bezpečnostní systémy

AP nábytek Prodej nábytku, nábytek: - ložnice, postele, matrace, rošty, povlečení - skříně - pracovní stoly - sedací soupravy, pohovky - jídelní stoly.

Velkoobchod, prodej: -stroje a zařízení pro malé, velké i ty největší kuchyně -konvektomaty, zchlazovače -gastronádoby, sporáky, kotle -fritézy, mycí stroje -kávovary, pánve, stoly, dřezy -výlevky, police, regály, skříně, -naběráky a mnoho jiného, ve Vašem provozu potřebného -jednotlivé gastronomické ...

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Servis požární ochrany a bezpečnosti práce.

Elektroservis. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Dřevařská výroba: - dřevěné obaly

Prodej, dodávka, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy.

Opravy: - malá zemědělská mechanizace - sekačky, křovinořezy - zahradní technika.

Zajišťujeme komplexní dodávku materiálu pro průmyslové podniky a výrobní závody

Výroba,montáž,servis,projekce: -vzduchotechnika -klimatizace.

Vybavení pro lakovny. Povrchová úprava kovů.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Prodej, servis, oprava: -počítače -software -kancelářská technika -spotřební materiál.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - vestavěné skříně - předsíně - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek. Kompletní vybavení interiérů: - návrhy, realizace. Zpracování umělého kamene. Sídlo firmy: - Žižkova 35, Krnov.

Výroba, prodej: -přístroje, vybavení, spotřební materiál pro patologii, hystologii, cytologii a anatomii.