CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zajištění projektu, výroba, dodávky, montáž: -ocelové konstrukce včetně obvodových a střešních plášťů jak nezateplených, tak i zateplených (sendviče, fasádní systémy). Svářečské práce provádíme vlastními pracovníky s úřední svářečskou zkouškou.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Truhlářství. Výroba: -dřevěné obaly -palety

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Prodej, servis: -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty. Renovace: -tonery. Internet: -připojení -tvorba www stránek.

Kolejová vozidla. Náhradní díly pro kolejová vozidla: -elektrika -mechanika.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Výroba: - interiérový designový nábytek - kuchyně, kuchyňský nábytek - ložnice - skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

Interiérové studio. Kuchyňské studio. Prodej, montáž, E-shop: - kuchyně, kuchyňský nábytek - ložnice - skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly, altány, zahradní domky - dřevěné dveře, schody, terasy - přístřešky na auto. Podlahové studio.

Kovovýroba, montáž: -garážová vrata -plechové garáže -schodiště -ocelové haly.

Servisní a kopírovací centrum. Kopírování-A4-A0: - černobílé, barevné. Prodej, servis, oprava: - kopírovací stroje, kopírky - kancelářská technika - faxy - tiskárny - tonery. Renovace tonerů (tonery). Pronájem - kopírky.

Výroba tištěných textilních etiket. Textilní etikety: - tkané - tištěné Papírové etikety: - samolepicí papírové samolepicí etikety různých rozměrů jsou vhodné k přelepování obalů Vašich výrobků apod. Je možný tisk loga, čárových kódů a proměnlivých údajů v několika barvách. - visačky, vizitky atd. papírové visačky jsou nadstandardní ...

Návrh, výroba, stavba, kompletní realizace, montáž, rekonstrukce, modernizace, servis, údržba: - výtahy (osobní, nákladní, speciální) - eskalátory - pohyblivé chodníky. Sídlo společnosti: - Řevnická 170/4, Praha - Zličín.

Prodej: - nástroje na obrábění kovů a ostatních materiálů - ruční nářadí - nářadí upínací - nástroje měřící. Revize plynu.

Prodej, servis, pronájem: - kopírovací stroje, tiskárny, spotřební materiál. Recyklace tonerových cartridge.

Pronájem, půjčovna, prodej stavebních strojů a příslušenství: -vibrační a hutnící technika -bourací, vrtací kladiva -kompresory -stroje pro frézování a broušení (stavební, podlahářské a truhlářské práce) -řezačky stavebních materiálů -brusky na parkety, čističe koberců -průmyslové vysavače -topidla (plynová, naftová, ...

Práce: -topenářské -zámečnické.

Výroba, prodej, montáž: -přírubová oběhová čerpadla se třemi stupni otáček -čerpadlové systémy -čerpací systémy -čerpadlo -suchoběžná oběhová čerpadla v in-line.

Zámečnické práce, práce s plechy.

Prodej: -vybavení prodejen. -regálové systémy SU5. -pokladní boxy. -konfekční stojany. -pulty. -cenovkové lišty. Služby: -montáž. -zaměření prodejny. -doprava zboží.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Služby: -prodej obalové materiály, pytle, přířezy, ruční fólie, lepicí pásky, spony a tepelně smrštitelné fólie -dodávka PP a PET pásky a spony, lepicí pásky pro uzavírání kartonů, stretch fólie na ovinování palet, ruční a strojní stretch fólie.

Dodávka, montáž: -zabezpečovací zařízení a systémy.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.