CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Půjčovna, dlouhodobý pronájem-přívěsy: - obytné automobily-zimní povoz - obytné přívěsy - zařízené karavany-v Chorvatsku - nákladní přívěsy.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.

Výpočetní technika, servis, internet

Půjčovna stavební mechanizace: - rypadla a traktorbagry - pily, křovinořezy a řezačky - kompresory. Prodej příslušenství k pneumatickému nářadí firmy Permon: - kompresory - vrtací tyče - vrtací korunky.

Prodej, maloobchod: -astronomické dalekohledy -dalekohledy -triedry -literatura -mapy -příslušenství pro vizuální i fotografické použití -kompasy -divadelní kukátka. Výhradní dovoz dalekohledů Bushnell, TAL, TeleVue, GSO. Prodáváme i další značky, jako například japonský Vixen nebo americký Meade.

Prodej a servis: - jehličkové - laserové - inkoustové - pokladní tiskárny i skenery EPSON Opravy, servis: - počítače a malé sítě

Montáž, instalace, oprava, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky.

Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Práce: - instalatérské - topenářské. Výroba, instalace: - tepelná čerpadla.

Stavebně inženýrská organizace. Práce: -stavby, rekonstrukce, opravy objektů na klíč -inženýrská činnost ve stavebnictví -dodávka a montáž ocelových halových systémů ATLAS WARD -provádění opláštění střešními a stěnovými systémy KINGSPAN -pokrývačské práce -provádění plášťů plochých střech -tesařské a truhlářské práce ...

Výroba, montáž, servis: Lesotechnika -oplenové a plošinové přívěsy a návěsy -hydraulické jeřáby

Výrobu a vývoj: -servery pro firmu Hewlett Packard. Průmyslová zóna - CTPark Modřice

Vývoj: - nové technologie a postupy - digitální pero softwarové řešení PenSolution - vhodné pro záznam z auditu, zdravotní dokumentace, servisní protokol, záznam z jednání, stavební deník aj.n

Služby: - výměna autoagregátů - renovace brzdový buben, kotouč, setrvačník - brzdová čelist, lamela, nýtování - ekologická prášková lakovna.

Výpočetní a automatizační technika, internet, servis: -řízení technologií -plošný sběr dat i GSM -internet, tvorba WWW -správa, servis SW a HW -analýza řízení firmy -outscourcing -dodávky PC, tiskáren, komponent, UPS, server -správa sítí a serverových operačních systémů -kabeláže, údržba a oprava stávajících sítí (optických i ...

Tvarové dělení plošných materiálů CNC technologiemi. Dělení: - plazmou, plazma - vodním paprskem - plamenem - pomocí horní frézy - frézování, gravírování - řezání materiálu vysokotlakým vodním a hydroabrazivním paprskem.

Výhradní zástupce firem, předních světových výrobců zdravotnické techniky pro kardiochirurgii, kardiologii, neurologii a neurochirurgii: -St. Jude Medical Inc. je vedoucím světovým výrobcem zdravotnické techniky pro kardiologii a kardiochirurgii, značka SJM je nadále značkou srdečních chlopní -Pacesetter AB., ...

Laboratory Imaging (LIM) je společnost s rozsáhlou zkušeností v mikroskopii, zpracování a analýze obrazu. Vyvíjíme a dodáváme systémy obecné analýzy obrazu a zároveň spolehlivá řešení pro vědecké, biomedicínské, forenzní a průmyslové zpracování obrazu. Firma Laboratory Imaging byla založena roku 1990, postupně se rozrostla na více než 30 ...

Prodej: -klenoty -minerály -šperky, bižuterie. Výroba: -plastové krabičky a stojánky pro zlatníky, šperkaře, obchodníky s minerály a sběratele.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Velkoobchod, maloobchod, provoz, prodej, pronájem, oprava, servis: - nápojové automaty - instantní směsi a kelímky - prodejní automaty na kusové zboží - espresso kávovary - výdejníky vody, vodní ochlazovače na výdej teplé i studené vody - dovoz stolní vody - plastové barely. Sídlo společnosti: - Okružní 851/30, Karviná - Ráj. ...

Výroba a konstrukce: -obaly -kartony -reklamní a prodejní stojany -poutače -zásuvné toppery z potištěné hladké a vlnité lepenky -návrhy designu.