CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
kovovýroba a práce s nerezovou ocelí. Výroba sportovních potřeb. Výroba posilovacích strojů.

Služby: - elektro montážní práce - slaboproud - výroba rozvaděčů - prášková lakovna - hromosvody - veřejné osvětlení - zemní práce - likvidace nebezpečných odpadů

Prodej, servis, oprava: - profesionální čistící a úklidová technika - vysokotlaké mycí stroje studenovodní nebo s ohřevem - mycí automaty na podlahy - zametací stroje - úklidové a manipulační vozíky.

Výroba a doprava: - betonářská ocel ( až na stavbu ) Ukládka vyrobené oceli po celé České republice . Prodej: - svařované kari sítě, betonářské ocel a distanční tělíska. Svářečské práce: - elektrika / plamen Od 1.12.2004 vlastníme licenci k provozování autodopravy.

Architektura zahrad : realizace zahrad na klíč projekty, návrhy, studie údržba zahrad ZAHRADNICTVÍ: - mulčovací kůra - rostliny DODÁVKA: - ornice - dřevní štěpky - FUCHSIE ( stálá prodejní výstava stovek kultivarů ) - ostatní zeleň ZAHRADNICKÁ ČINNOST: - realizace zahrad na klíč, okrasné zahrady - projekty, studie a ...

Povrchová úprava kovů. Dodávka: - náhradní díly kolejových vozidel.

Prodej, servis: -výpočetní technika-počítačové sestavy -digitální video na PC -digitální fotoaparáty.

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Oprava: -chladící a mrazící zařízení -záruční a pozáční servis. Stavba: -chladící a mrazící boxy -průmyslový nábytek. Montáž a oprava: -výčepní zařízení -sanitace pivního vedení -klimatizace -záruční a pozáruční servis.

Služby: -přeprava živých zvířat -prodej PE folií a přípravků ke konzervaci siláží.

Dodavatel, prodej a aplikace: -výrobky z oblasti MaR a průmyslové automatizace. Společnost je výhradním distributorem pro ČR firem RED LION CONTROLS, BRITISH ENCODER PRODUCTS a WACHENDORFF AUTOMATION. Řízení a regulace technologických procesů a zařízení.

Zámečnictví: - výroba plotů, brán, branek, vrat, schodiště, balkónů - stavební zámečnické práce. Topenářské práce: - montáž rozvodů topení, podlahového vytápění - dodávka a montáž kotlů a otopných těles - rekonstrukce kotelen a výměníků.

ZO Českomoravského odborového svazu civilních zaměstnanců armády Závodní výbor Měřičský ústav 412 01 Litoměřice - speciální měření na základě zakázek státní správy

Stolařství. Výroba nábytku (nábytek): - kuchyňský, dětský, kancelářský - nábytek do ložnice.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - eurookna, dřevěná okna - dřevěné dveře - kuchyňské linky, kuchyně - nábytek (restaurace, kanceláře, školky) - koupelnový nábytek - vestavné skříně - postele - skříňky, komody - nábytek z masivu - dřevěné schodiště - pergoly, lávky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - zahradní, lesní technika - řetězové pily, křovinořezy, vyžínače, sekačky na trávu, sněhové frézy, zahradní traktory, ridery, kypřiče půdy, provzdušňovače, vysavače a foukače listí, plotostřihy, drtiče zahradního odpadu, postřikovače - ruční nářadí.

Prodej, montáž: - solárni systémy - LED osvětlení.

Služby: - broušení motorů a jejich válců

Vývoj, výroba, prodej: -titanové zubní implantáty -bikortikální šrouby -monoimplantáty -kostní šrouby -Ca10(PO4)6(OH)2 -Hydroxylapatit-Ca10(PO4)6(OH)2 s atelokolagenem v poměru 9:1.

Vývoj a výroba průmyslové elektroniky: -kusová, malosériová, sériová -osazování desek plošných spojů -klasická montáž vývodových součástek -SMD montáž -kombinovaná montáž -pájení osazených desek plošných spojů -strojní pájení s použitím bezoplachových tavidel -pájení SMD přetavením v peci (Reflow) -ruční pájení s následným mytím ...

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Výroba nábytku pro nemocnice, privátní ordinace lékařů, laboratoře, lékárny a ústavy sociální péče.

Dodávka, montáž, servis, revize: - rozvody plynů: - mediciální - technické - laboratorní - redukční stanice plynných médií distribuovaných v tlakových láhvích. Vývoj, výroba, montáž, dodávka: - komponenty pro rozvody plynů - otočné a kyvné stativy na zákrokové sály, zdrojové mosty na operační sály, pevné stativy na zákrokové ...

Prodej, montáž, servis a opravy: - klimatizace a chladicích zařízení - chladničky, mrazničky, autoklimatizace - montáž klimatizací obytných, kancelářských a průmysl. prostor - plnění klimatizace - tepelná čerpadla - prodej montáž

Naše firma se dlouhodobě zabývá: - povrchovými úpravami ocelových, klempířských a jiných konstrukcí - hydroizolacemi střech s možností zateplení - hydroizolacemi spodních staveb s možností zateplení - vodotěsnými úpravami betonů a zdiva krystalizací, hydrofobizací a injektážemi - stěrkové střešní izolace, tekuté folie - stěrkové ...