CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Kontrola, servis prodej: -hasící přístroje a hydranty -pojízdné přístroje.

Práce zámečnické, kovovýroba: - stáčení profilového materiálu - zakázková výroba - svářečské práce - pálení plazmou.

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Výroba, prodej, instalace, opravy: -automatizované parkovací systémy: -parkovací závory pro individuální zabezpečení.

Prodej, velkoobchod, distribuce: - léky, léčiva - léčivá kosmetika - zdravotnické přístroje - farmaceutické a ortopedické výrobky.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -kopírovací stroje nové i repasované -levný spotřební materiál a náhradní díly -počítače, tiskárny a příslušenství -renovace tonerových a inkoustových kazet -faxy, mobilní telefony a příslušenství -xerografický a tabelační papír, kancelářské potřeby

On-line prodej: - kancelářské potřeby - výpočetní technika Servis, opravy: - kancelářské a výpočetní techniky

Strojírenská firma. Výroba, montáž a dodávka: -ocelové haly s opláštěním -schodiště, zábradlí, přenosné zábrany -nádrže jako nástavby na auta -nádrže pro chemický, potravinářský, farmaceutický průmysl -zařízení pro čistírny odpadních vod -vrtání a obrábění dílů.

Výroba a prodej chemických výrobků pro průmysl, olejů a maziv, odmašťovacích přípravků či stavební chemie.

Služby: -autobusová zájezdová doprava, -opravy motorových vozidel, -prodej nafty, -mytí vozidel.

Služby: - čerpání a odvoz fekálií - čištění kanalizace - kosení trávy - čištění koberců a čalounění - úklidové služby - zimní údržba komunikací - technické služby. Výroba, opravy: - lavičky.

Prodej: -vzduchotechnika -klimatizace.

Velkoobchod, maloobchod, servis, oprava: -čerpací a teplovodní technika -závlahová, kalová, ponorná, oběhová čerpadla, čerpadlo -domácí vodárny, vodárna s příslušenstvím -PE trubky, trubka včetně tvarovek, tvarovka -čerpadla na ovocné šťávy a víno, vína. -domácí i zahraniční výrobci Sigma, Pentax, Slovpump trade, Sea-land, HCP ...

Kadeřnické potřeby a profesionální vlasová kosmetika, prodej: -vlasová kosmetika WELLA, SELECTIVE, BLACK, LONDA JOANNA ELGON -kadeřnické pomůcky.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: -nábytek - skříně, vestavěné skříně, nábytkové stěny, kancelářský nábytek - stoly, kancelářské stoly - kuchyně, kuchyňské linky - okna, euro-okna - dveře vchodové, vrata - zahradní nábytek, lavice, stoly, pergoly - obložení. Renovace nábytku.

Práce, řemeslo: -strojní zámečnictví -kovoobrábění -výroba na zakázku.

Vývoj, výroba, montáž, údržba, oprava, servis: -stacionární prostředky železniční dopravy -průmyslová automatizace -bezpečné řídící systémy -zabezpečovací signalizace -vývoj softwaru.

Prodej, maloobchod: - nábytek. Sídlo firmy: - Včelařská 2087/1a, Karviná - Hranice.

Konstrukce: -stroje. Výroba a opravy jiných strojů a zařízení pro všeobecné účely.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.