CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Oprava, servis: -zemědělské stroje.

Výroba a prodej: - malé, nákladní, užitkové vozidlo Magma Alficar (Multicar) - víceúčelové komunální vozidlo - různé nástavby (valník, sklápěč, kontejnerového nosiče, kropící nástavby, cisterny, zdvihací plošiny, sypací a zametací nástavby) - provedení s krátkým nebo dlouhým podvozkem - pohon zadní nápravy nebo obou náprav - několik typů ...

Maloobchod nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny -skříně -jídelní sety -kancelářský nábytek -dětský nábytek -postele.

Prodej, oprava: -vodní čerpadla-kalová, oběhová, ponorná -vodárny.

Služby: -projekce a realizace sadovnických úprav -soukromé zahrady -firemní objekty -veřejná zeleň -údržba soukromé a veřejné zeleně -projekce a realizace závlahových systémů -projekce a realizace zahradních vodních ploch.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Prodej, maloobchod, servis, oporavy: -geodetické zboží.

Práce: - tryskání - pokovování.

Prodej, servis: - Stihl (pily, křovinořezy, rozbrušovačky, vysokotlaké čističe, foukače, nůžky, rosiče), - Viking (štěpkovače, drtiče, zahradní sekačky).

Zámečnictví. Řemeslo: - zámečník, zámečnické práce. Dodávka, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - brány, vrata, mříže, zábradlí. Kovovýroba, kovoobrábění Svářečské práce. Sídlo firmy: - Ludvíka Podéště 1856/38, Ostrava - Poruba.

Maloobchod, prodej: - počítače (výpočetní technika) - kopírovací stroje značky Canon - veškerý spotřební materiál ke kopírovacím strojům - videokamery - fotoaparáty - foto - video veškeré příslušenství - tiskárny, multifunkční zařízení. Oprava, servis: - kopírovací stroje Canon, foto-video technika. Služba: - ...

Služby: - zakázková výroba kuchyní, - kancelářský nábytek, - plastová okna, - pokládka podlah, - prodej kuchyňských doplňků.

Prodej a servis lékařských meřicích přístrojů, fantomů. Nabídka ochranných pomůcek.

Autorizovaná prodejna STIHL: -motorové pily, -servis. přerušení: od: 3.1.2011

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - hardware, software.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Stavební práce. Úklidové práce pro firmy. Technické služby. Správa a údržba nemovistostí.

Čištění komunikací. Převoz sypkých materiálů.

Prodej, oprava, servis: - balící stroje - vážící stroje, váhy - třídící stroje - technologie pro ovocnářství a zeleninářství - postřikovače.

Prodej, servis: - výpočetní technika - hardware, software - notebooky, faxmodemy, tiskárny, scannery, plottery.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly: - igelitové tašky - mikroténové tašky, sáčky - papírové, uzavírací sáčky - potravinářské fólie - tlačenkové obaly - ozdobné stuhy - pytle a sáčky na odpad - jednorázové nádobí, kelímky, talíře, misky - papírenské zboží. Sídlo firmy: - Dolní Marklovice 243, ...

Maloobchod, prodej: - měřící technika - tvrdoměry - měřící ramena - měřící stroje - měřící videosystémy.

Oprava, servis, montáž: -c hladící technika, zařízení.