CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba: - stroje a zařízení pro výrobu strojně broušených chatonů, skleněných perlí a chatonových růží. - ploškovací stroje - příslušenství, náhradní díly Sídlo firmy: Ohrazenice 105 511 01 Turnov

Projekce, výroba, montáž, dodávka: - plastová, hliníková okna, dveře, prosklené stěny - zimní zahrady, lodžie - plastové fasádní systémy - pro plastová okna, fasády a zimní zahrady profily REHAU případně hliníkové profily SCHŰCO a ALUK.. Certifikace jakosti kvality: - ČSN EN ISO 9001 : 2000.

Kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Výroba-kovovýroba: -zahradní brány, plotové díly, ochranné mříže, ocelové schodiště a zábradlí. Na zakázku lze vyrobit od zahradního nábytku až po ocelové konstrukce.

Dovoz brousících nástrojů Dovoz a vývoz železného, neželezného zboží a zboží z umělých hmot (šrouby, kování, nářadí, kamna a sporáky)

Kovoobráběčství, kovoobrábění, obráběč. Kovovýroba, obrábění kovů, kovy. Kusová výroba. Zámečnictví, svařování.

Velkoobchod, rozvoz zdarma: -potravinářské obaly -nápojové kelímky -nádobí pro teplou a studenou kuchyni -obaly na rychlé občerstvení a stánkový prodej -obaly pro cukrářské a pekařské výrobky -ozdobné stuhy -papírové a celofánové obaly na květiny -potravinářské a fixační fólie -lepící a krepové pásky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítač. Instalace, správa: - počítačové sítě - modemy.

Opravy, servis, maloobchod, prodej, pronájem: - šicí stroje - průmyslové šicí stroje.

Bezpečnostní agentura. Služby: - ostraha osob a majetku - detektivní služby. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - požární signalizace EPS - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy.

Práce: -výbrusy válců. Opravy: -klikové hřídele (Simson, Babeta, Pionýr). Výroba: -speciální náhradní díly -drobné odlitky z hliníku, mosazi, bronzu. Úpravy dvoutaktních motorů na vyšší výkon.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Montáž a opravy: -kotelen, plynoinstalace, montáže ústředního vytápění -vzduchotechniky. Stavební práce.

Dovoz, prodej: -zvlhčovací systémy Merlin -vlhkoměry Merlin.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Testování, měření, analýzy a kontroly Poskytování technických služeb

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Cestovní agentura: -pronájem autobusů Neoplan -pravidelná mezinárodní linka Příbram- Praha-Brno-Poprad-Prešov-Michalovce-Humenne-Snina -prodej zahraničních i tuzemských zájezdů -zahraniční i tuzemské vstupenky na kulturní akce -autobusové jízdenky. Sidlo firmy: -Ouběnice17, tel.318690114 turismo@hejnal-turismo.cz Pobočka ...

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Výroba, prodej: - obalových materiálů - sáčky potravinové HDPE - přířezy potravinové HDPE - sáčky do odpadkových košů.

Prodej, montáž, servis, opravy: -chladící zařízení -ledničky, chladničky, mrazničky.

Poradenství. Kompletní vybavení autoservisů, pneuservisů, karosáren, lakoven, umýváren aut, SME a STK a opraven podniků, kalibrační služba, záruční a pozáruční servis, školení.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Maloobchod, prodej, eshop: -výpočetní technika. -kancelářská technika. -hardware. -software. -notebooky.