CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Rodinná firma Václav Kaizr se sídlem v Kladně se již od roku 1990 zabývá činností v oblasti kovovýroby. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, zámečnické práce, klempířské práce, umělecké kovářství a prodej vlastních výrobků. Současně se zabýváme také prodejem hutního materiálu. Jsme držiteli ...

Filip Březka se zaměřuje na zámečnické a kovářské práce a servis.

Výroba: -měřící technika -regulační technika.

Tepelná čerpadla Měření a regulace - MaR. ČOV a úpravny vod. Chlazení Topení, vytápění. Využití energie a solární systémy.

BESTA - Berný s. r. o. - Největší stavebniny ve Východních Čechách - sídlící v Milíčevsi. Navštivte také prodejnu stavebnin v Hořicích.

Kovovýroba, export: - šatní skříně, skříně na výměnu prádla, pracovní stoly, ponky, dílenské pracovní stoly, zásuvkové kontejnery, pojízdné regály, opláštění plynových kotlů, díly pro Phoenix, komponenty pro kancelářský nábytek - vše z materiálu kov, kovy, ocel, hliník, nerez ocel - zpracování: - tenké plechy na CNC strojích, opracování ...

Pronájem: - automechanismy - zemní stroje - autojeřáby - montážní plošiny. Stavba: - dopravní stavby - vodní stavby - kanalizace.

Montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Činnost: - dodávka profesionálních gastronomických technologií - nerez výroba - konvektomaty, indukce a mycí systémy - montáž a servis

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Služby, výroba: -umělecké kovářství.

Foto příslušenství Filtry, blesky, baterie, nabíječky, fotoaparáty, studiové vybavení, makropříslušenství, LED světla

Poskytování komplexních služeb v oblasti výpočetních a komunikačních systémů.

Prodej, e-shop, bazar, oprava, servis: - dřevoobráběcí stroje a nástroje

Výroba: -výrobky z plastických hmot. Služby: -nakládání s odpady.

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Zednické práce, sádrokartonářské práce, obklady a dlažby, výstavba domů, rekonstrukce bytů a domů, drobné zámečnické práce.

Alfapumpy Výroba, dodávka, servis, prodej: - ponorná čerpadla - kalová čerpadla - domácí vodárny - čerpadla pro domácnost - drtiče odpadů - Waste:Master.

Výkup a sběr surovin. Tryskání a pískování kovových povrchů. Autodoprava.

Prodej: - počítače a příslušenství - notebooky a příslušenství, brašny - komponenty do počítačů - tiskárny, scannery, kopírky - tonery. Nabízíme: - opravy počítačů - čistění tiskáren.

Společnost BT computers, s.r.o. provozuje eshop, kde má v sortimentu tiskárny, kopírky, notebooky, stolní počítače a další zařízení.

Internetový prodej moderního nábytku za nízké ceny.

Prodej: - tepelná čerpadla vzduch/voda, ZÁUKA 7 let -výhradní zastoupení HKS Lazar pro ČR a SR: -automatické kotle na uhlí - automatické kotle na pelety - dřevozplynující kotle na dřevo - krbová peletová kamna -prodej topného oleje (ELTO, LTO, TOLEX) -prodej a pronájem mobilních kotelen COMPACT teplovodní (mobilní kotelna, ...

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika Konica Minolta - kopíky - spotřební materiál.