CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Poradenství, projekce, dodávky na klíč, montáže, záruční a pozáruční servis, inženýring: -elektro, elektrické instalace nn (do 1000V) -elektronické zabezpečovací systémy (EZS), DSC, PARADOX, ARITECH, OPTEX ADE (ULTIMATE), SENTROL, ERICSON, 2N-, GALAXY -hlasitý vrátný a docházkové systémy INDALA, DEXON -kamerové systémy, CCTV, ...

Údržba a provoz komunikací : - výtluky - vysprávka živičnou směsí - asfaltové, betonové plochy - údržba, čištění - odvodnění silnic - zemní práce - sečení - travní porost, ořez keřů a stromů, kácení - dlaždičské práce. Údržba dopravního značení. Doprava: - čištění komunikací - strojově - práce stavebních mechanizmů. Opravy a ...

Servis, montáž: - autoklimatizace, chladící vozy - tepelná čerpadla, solární panely - elektro, voda, topení.

Poradenství v oboru: -slévárenská technologie. Výroba: -modely, odlitky a navazující opracování stejně tak jako profesionální zpracování předaných objednávek.

Prodej, montáž: - alarmy - kamerové systémy - požární signalizace.

Naše služby: - zahradní a krajinářská tvorba - zahradnické centrum - rekultivace a sanace území - závlahové systémy.

Prodej, výroba: - bytový a kancelářský nábytek - židle, křesla - koberce, žaluzie, sedací soupravy, obývací pokoje - ložnice, kuchyně. Pokládka koberců a plovoucích podlah.

Naše služby: - čištění pivních trubek - prodej výčepní zařízení.

Služby,prodej: -pořizování a zpracování videozáznamů -foto -výpočetní technika -zabezpečovací systém -satelitní technika.

Práce: -zámečnické, výroba, prodej automatických posuvných bran Prodej: -spojovací materiál hřebíky, metrické šrouby -svorníky -elektrody -ségrovky a jiné -vrtáky -spojovací techniky MUNGO

Servis nástrojů informačních technologií. - oprava výpočetní techniky

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, renovace: - elektromagnetické vzduchové ventily: - hydraulické přepouštěcí ventily - odkalovací ventily - kolové brzdové válečky přední a zadní - rozvaděče přívěsů.

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Provádění PVD povlakování nástrojů pro obrábění, lisování a stříhání.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika, počítače. Dodávka: -informační systémy. Výroba: -internetové prezentace. Prodej: -notebooky GERICOM, ACER.

Projekce, konstrukce, vývoj, výroba: -důlní-kompletních dobývacích mechanizovaných komplexů-linek (linky), jednotlivých komponentů -mechanizovaná důlní výztuž -důlní dobývací kombajn -důlní stěnové přesouvací a sběrné hřeblové dopravníky -strojírenská výroba-zakázková kusová i sériová výroba -výpalky a svařence -ocelové konstrukce a ...

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Montáž, instalace: -klimatizace, vzduchotechnika: -pro budovy.

Obchod s chemií pro energetiku a průmysl. Chemické výrobky: -odmašťovadla -pasivační přípravky -odstraňovače vodního kamene -odrezovače -odlakovače -kapaliny pro čištění (odmašťování) kovových dílů -roztoky pro vytěsňování vlhkosti. Další služby pro energetiku a průmysl: -čištění energetických zařízení pod napětím do 1000V ...

Prodej: - výpočetní technika. Výroba, konstrukce: - elektronika.

Stavební klempířské práce. Kovovýroba.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Výroba,dodávky: -čerpadla,čerpací zařízení a měřící technika pro energetiku,vodní hospodářství,zemědělství, potravinářství,strojírenství,chemii a petrochemii,těžbu surovin, stavebnictví,dům i zahradu -dýchací filtry -nástroje,formy,přípravky a měřidla pro strojírenskou výrobu -plastové výlisky a výlisky z kombinovaných ...

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.