CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej: - zemědělská technika.

Řemeslo: -zámečník. Výroba, montáž: -nůžkové posunovací mříže -zámky do posunovacích mříží.

Prodej: -počítače, NT, SW, kancelářská technika. Služby: -servis VT - PC a NT, poradenství IT a telekomunikace

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Zastoupení firmy MANOTHERM Beierfeld GmbH pro ČR a SR: -tlakoměry provozní, s trubkovou pružinou -elektrická přídavná zařízení pro tlakoměry a teploměry -zkušební zařízení na kontrolu tlakoměrů.

Prodej: -kadeřnické potřeby -vlasová kosmetika.

Prodej, servis: -balicí stroje firmy Affeldt GmbH.

Truhlářství, dřevovýroba: - dárkové a reklamní předměty - dřevěné obaly a krabičky - krmítka a gritníky pro holuby

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Nábytek na zakázku: -kompletní vybavení interiérů na klíč -vestavné skříně nábytek: -kancelářský -dětský -předsíňový -koupelnový -vybavení obchodů -obklady -plovoucí podlahy -interiérové dveře včetně obložek. Kuchyňské linky na míru včetně vestavěných spotřebičů: -dvířka dřevěná -dvířka foliovaná -počítačové zpracování ...

Maloobchod, prodej: - bílá technika: - ledničky - chladničky - mrazničky - pračky - elektrospotřebiče: - televizory - videa - videorekordéry - fotoaparáty, fotopříslušenství - mobilní telefony, příslušenství - telekomunikace.

Videoslužby: - svatby - oslavy. Fotoslužby. Fotoateliér.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěné palety, europalety - dřevěné palety neznačené všech druhů a rozměrů - dřevěné obaly.

Prodej a servis zahradní techniky značek Stihl, Viking, Husqvarna, Vari, Stiga, Honda, AL-KO, Motor Jikov. Prodáváme pily, sekačky, křovinořezy, travní traktory, čerpadla, elektrocentrály, ruční nářadí. Prodej náhradních dílů, záruční servis

Služby: -gastro vybavení pro hotely a restaurace -hygienické doplňky -úklidové prostředky -rozvoz objednávky na telefon.

Stolařství, truhlářství: -kuchyňský nábytek -výměny pracovních desek -vestavěné skříně -kancelářský nábytek Vzorková prodejna: 666 01 Tišnov, Brněnská 153 tel.: 549 411 777

Plnění a prodej: - nádob LPG - zámečnické práce

Zemědělská výroba: - rostlinná - obilí. Těžba dřeva. Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Stavebně zámečnické práce.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny - příslušenství Instalace počítačových sítí Provádíme skenování a kopírování.

Kovářství a zámečnictví. Výroba: -vjezdové brány -plotové díly -zábradlí -kované mříže -kované polotovary. Zakázková kovovýroba. Prodej kovových polotovarů.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Prodej: -domácí a profesionální vysavače LUX* -profesionální čisticí technika LUX-ROTOWASH -čističe vzduchu LUX* -MICROLUX utěrky a mopy z tříštěného mikrovlákna -LUXROYAL čisticí a osvěžující přípravky na koberce a čalounění.