CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

Výroba: -drobné kovové zboží -zahrádkářské ruční nářadí -stavební škrabky, lopaty -zámečnické práce. Prodej: -plastová hřabla na sníh -kované nářadí.

Galvanizovna: - povrchová úprava kovů

Vanessa Air spol. s r. o. Kanceláře Rekrea, 2. patro Poštovní adresa: Vanessa Air spol. s r. o. Kornická 86 570 01 Litomyšl Studie, projekty malých letounů. Práce: -konstrukční ve strojírenství -pevnostní výpočty u letadel a ultralehkých letadel. - certifikace malých letounů (pevnostní zkoušky letadel).

Podkovářství: -podkování koní (chladnokrevní, dostihový, klusáci a westernový) -konzultace ortopedických problémů Prodej: -podkovářské potřeby -podkovy BASIC -kleště -kladívka -podložky LUWEX -nože kopytní -rašple -utínky -hřebíky MONDIAL, MUSTAD.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Prodej, oprava, servis: -kancelářská technika.

Návrhy a realizace interiérů, kompletní designové studie ve fotorealistické kvalitě. Zajištění výroby a montáže nábytku, nábytek. Reálné textury dřevodekorů a obkladů, obklady. Realizace, návrhy pro byty, domy, kanceláře, hotely, herny, restaurace, kadeřnické salóny.

Prodej: - stavební použité stroje.

Prodej a servis: -kopírovací stroje a tiskárny CANON, MINOLTA, DEVELOP, TOSHIBA, AGFA -renovace tonerových kazet do laserových a inkoustových tiskáren, faxů a kopírovacích strojů.

Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - kamery - počítače, PC. Servis, opravy: - výpočetní technika, počítače, PC.

Prodej, dodávka, montáž: - čerpadla - kotle - solární systémy, sluneční kolektory - topná tělesa. Práce: - topenářské, topenářství - plynařské - vodoinstalatérské, instalatérství - ČOV. Zelená úsporám. Sídlo firmy: - Ostravská 1280/9, Český Těšín.

Husqvarna. Prodej i splátkový, dodávka, servis: -zahradní a lesní technika: -motorové pily, řetězová pila -sekačky -křovinořezy -vyžínače -zahradní čerpadla, čerpadlo. ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS.

Oprava, servis: -chladnička -mraznička -chladící zařízení.

Hasící technika. Prodej, oprava, servis, revize, rozvoz: -hasící přístroje. Školení bezpečnosti práce.

Stavby. Zámečnictví. Stroje. Kovovýroba. Soustružení. Frézování a vrtání. Broušení. Svařování a řezání.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Výroba, prodej, opravy: -montážní plošiny.

Autorizovaný prodejce STIHL. Maloobchod, prodej, oprava, servis: -zahradní technika. -motorové pily. -křovinořezy. -postřikovače. -motorové jamkovače. -foukače. -vysokotlaké čističe. -štěpkovače.

Firma se zabývá zprostředkováním prodeje a nákupu použitých kovoobráběcích a tvářecích strojů a jiného průmyslového vybavení.

Prodej a servis strojů pro pneuservisy včetně kalibrace a dodávek spotřebního materiálu.

Profi výrobníky ledu BREMA, hotelové minibary, zařízení pro gastronomii.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Broušení: -kovo-dřevoobráběcí nástroje. Zámečnické práce, zámečnictví. Výroba: -rybářských stojanů, rybářské stojany.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.