CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Oprava, servis: - zemědělské stroje - lesnické stroje.

Výroba: - dřevěné transportní obaly - plastové obaly - kartony, lepenka.

Nákup, prodej: - použité obráběcí a tvářecí stroje (frézky, soustruhy, lisy, hoblovky, závitořezy, vrtačky, vyvrtávačky, brusky, pily, nůžky, ohýbačky, stáčečky, zignovačky atd).

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - zahradní traktory, malotraktory - sněhové frézy - zahradní technika - náhradní díly. Karavany: - prodej, půjčování, servis - náhradní díly, doplňky. Autoservis.

Výroba: - nábytek - kuchyně na míru - vestavěné skříně na míru - koupelnový a kancelářský nábytek - 3D návrhy a cenová nabídka zdarma. Sídlo firmy: - Opavská 253/32, Krnov.

Bezpečnostní služby. Fyzická ostraha objektů: - vrátnická služba, pochůzková služba - vedení knih návštěv, vozidel, apod. - kontrola přijíždějících/ odjíždějících vozidel + regulace dopravy - důsledná kontrola vyvážení a vynášení majetku a materiálu dle dodacích listů - ostraha závodu před vniknutím cizích osob - kontrola ...

Řídicí technika pro obráběcí stroje, zařízení pro racionalizaci procesu obrábění. Výroba podavačů tyčí pro CNC soustruhy. Pohony posuvů a vřeten obráběcích strojů. Elektrické pohony a řídicí systémy pro průmyslovou automatizaci.

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Provádíme opravy osobních, nákladních a dodávkových automobilů, zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků a jiné techniky. Diagnostika nákladních a osobních vozidel, plnění a servis klimatizací.

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Provádění rozvodů a redukčních stanic technických plynů, instalace elektronických odpařovačů na CO2. Výroba: - kovové obaly.

Distribuce, prodej: - pneumatiky Pirelli - oleje, maziva značky Shell, Pennzoil a OMV

Velkoobchod, maloobchod, import, prodej: -nábytek -koberce (koberec).

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Distribuce, zásobování dentálních ordinací, laboratoří a středisek: - stomatologický materiál - výplňové materiály - otiskové hmoty - dentální zdravotnické prostředky - laboratorní materiály - nástroje

Dodavatel lisů odpadů a kompletních třídících linek.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové stroje a zařízení pro vodní hospodářství -kalová čerpadla.

Výroba, servis: -farmářské technologie -dojírny a dojící zařízení -stáje pro skot -stáje pro prasata -výstavba bioplynových stanic.

Společnost PJCARD s.r.o. se od počátku své existence zaměřuje na servisní a prodejní činnost pro koncové uživatele v oblasti kancelářské, výpočetní techniky a spotřebního materiálu od renomovaných výrobců. Provozovna Praha: Obrovského 418/5A 141 00 Praha 4 Chodov Tel: 272 658 450-1 Mobil: 776 166 694

Práce: -kovoobrábění. Výroba, prodej: -hutní materiál

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje a stroje.

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Prodej stavebních strojů a malé mechanizace: - vibrační pěchy - vibrační desky - vibrační válce - ponorné vibrátory - bourací a vrtací kladiva - řezačky spár.