CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, prodej, montáž, oprava, rekonstrukce, modernizace: -stavební ocelové konstrukce: -haly, průmyslové objekty, potrubní mosty, lávky -technologická zařízení, celky -vyhrazená plynová zařízení -technologie ČOV -změny topných systémů. Transport, usazování: -vysokotonážní zařízení: -stěhování, manipulace -těžká parta až ...

Sanace, těsnění inženýrských staveb a betonových konstrukcí. Hlavní předmět činnosti: - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích pracích a jejich odstraňování. Dodavatel: - izolací - sanací - nátěrů - průmyslových podlah - speciálních stavebních prací - broušení, řezání, vrtání, frézování - kladení litého ...

Výroba: -elektrické kotle -lisování -nerezové vozíky pro masokombináty -regály -kotle na tuhá paliva, elektrokotle -svařování v ochrané atmosféře, /elktrickým obloukem/-nerez, černý. Kovovýroba. Práce: -klempířské -lisařské práce /hliníkový lis 250t, 100t, 25t, 15t/. -svářečské. Prodej: -stroje a zařízení pro masný ...

Prodej, servis, instalace, poradenství: - tiskárny EPSON - scanery EPSON - spotřební materiál. Prodej: - náhradní díly EPSON.

Řemeslo: -kovář -zámečník. Kovářská a zámečnická huť.

Závlahy. Poskytování služeb prostřednictvím závlahových zařízení.

Služby: -měření radonu -prodej sportovních potřeb -provoz kryté tenisové haly.

Chráněná dílna. Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových konstrukcí -zámečnické, kovářské, svářecí práce. Lisovací kontejnery. Mobilní a ocelové skladovací haly, ...

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Montáže, instalace: - rozvody vody, plynu a topení - plastové, měděné a ocelové. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Kompletní realizace koupelen. Zednické práce. Drobné zámečnické práce.

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...

Hydraulické systémy: -údržba a servis hydraulických systémů -plnění hydraulických akumulátorů dusíkem -hydraulické šroubení a trubky přesné pro hydraulické rozvody.

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika (počítače).

Hostinec. Restaurace. Zámečnictví, nástrojářství.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustruh LNC 42, - hrotové soustruhy, - frézky, vrtačky, - soustružnické automaty do průměru 40 mm, - lisy do 250 t, - ohýbačky trubek do průměru 40 mm, - sváření CO2, TIG, - bodové sváření, - zařízení na leštění kovů pod chrom, - leštění mosazných výrobků, - možnost dodávat díly s povrchovou ...

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - zámečnické práce, zámečník. Dodávka, montáž, instalace, oprava, servis: - plynové rozvody, přípojky.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - svařování nerez.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Prodej, montáž, oprava, servis: - analytické, měřící a regulační technika - laboratorní přístrojová technika. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Klimatizace, vzduchotechnika a chladírenská zařízení. Provádíme kompletní dodávky: - pro byty, kanceláře, obchody a průmyslové objekty. Autorizovaný dovozce klimatizací: - Toshiba, Mitsubishi a čističů vzduchu Nykku. Projekce, montáž, prodej, servis: - klimatizace do bytu a kanceláří. Vzduchotechnika a chladírenská zařízení.

Výroba: - kartonové obaly a přířezy - obaly z vlnitých lepenek a mikrovlny - klopové a skládačkové krabice - telefon: 327594527, 327594666 Velkoobchod: - obalové materiály (fólie, lep. pásky, tašky, váz. pásky, sáčky, balící technika) - možnost potisku, vnitřní vybavení krabic, výplně, mřížky. - telefon: 327594666 Vzorková ...

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Zámečnické a svářečské práce a povrchová úprava. Reklamní tabule Regálové systémy Pracovní stoly Opravy příslušenství strojů Konzultace technického řešení Svářečské práce metodami: (MMA) Obalenou elektrodou (MIG/MAG) CO2 poloautomatem Výroba dle technické dokumentace Výroba bran, mříží, zábradlí, schodišť Výroba zahradních ...