CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Import, dovozce, zastoupení předních výrobců komponentů strojů pro ČR a SR, obchod, prodej pro oblast strojírenského, gumárenského, plastikářského a papírenského průmyslu: -broušené kuličkové šrouby -rotační přívody parní hlavy, mechanické ucpávky -široký modulární systém LOSMA na odsávání a filtraci vzduchu a průmyslových kapalin pro ...

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Meno - komplexní služby v oblasti gastroprovozů. Prodej: -nové i repasované gastro zařízení pro velkokuchyně.

Prodej: -hasicí přístroje -požární hydranty -požární hlásiče -požární ochrana.

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Lodní servis: -půjčovna lodí s dopravou -půjčovna plastových lodí -kánoe VYDRA -půjčovna vodáckého vybavení -pádla, vesty, vodácké pytle nebo barely, lana, mapy. Informační služby: -instrukce, rady -tipy -jednodenní plavby -dvoudenní plavby -týdenní plavby.

Realizace prací pro zvýšení požární ochrany stavebních konstrukcí a nabídka technického poradenství v oblasti požární ochrany. Elektromontážní práce. Realizace a změny staveb. Specializuje se zejména na pasivní protipožární ochranu stavebních konstrukcí. Dále pak i na odborné práce přímo související s předmětem činnosti tj.: - montáže ...

Výroba: - přesné vysokotlaké dávkovací zařízení pro aplikaci polyuretanových hmot.

Maloobchod, prodej: - nábytek z masivu - komody - postele - psací stoly - skříně - knihovny

Pronájem: - vysokozdvižné pracovní plošiny.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky - digitální technika.

Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek.

Naše služby: - instalatérské, topenářské a zámečnické práce.

Stavební firma, stavby. Provádění staveb, rekonstrukce a odstraňování. Projektová činnost, projekce ve výstavbě, stavební projekce. Investorská a inženýrská činnost. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce a průmyslové nátěry.

ZÁMEČNICKÉ PRÁCE: - umělecké kovářství ( interiéry i exteriéry ) NÁVRH, VÝROBA, MONTÁŽ: - plastická písmena a loga - reklamní tabule ( včetně konstrukcí a upevnění ) - světelné a nesvětelné výstrče - řezaná a tištěná grafika - bannery ( plachty ) tištěné i řezané - polepy aut, autobusů, výloh a motocyklů - světelná panely, výstrče, ...

Montáž: - zabezpečovací a protipožární techniky: - monitorovací a kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy - telefonní a počítačové sítě. Realizace PCO - pult centrální ochrany: - připojení na PCO.

Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Oprava, servis: - zemědělských strojů.

Prodej, oprava, servis: -čistící technika -vysavače VAX -teploměry a vlhkoměry švédské firmy Viking a německé firmy TFA.

Prášková lakovna: - povrchová úprava kovů práškovými povlaky Komaxit.

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.