CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Stavby, konstrukce: - výstavba - rodinné domy, domky - projekční a inženýrská kancelář D projekt. Stavební práce: - betonáž, ukládání výztuže, zdění. Výroba: - kovové konstrukce a konstrukce z lehkých kovů. Vypracování stavební a montážní dokumentace. Pronájem: - stavební stroje.

Stavební firma. - zednické a obkladačské práce - renovace balkónu - pokrývačské a klempířské práce - zámečnické práce - hydroizolační práce - práce s polykarbonátem. Pobočka: - Bravantice 86, 74281.

Provádíme montáž, opravy a údržbu: - vyhrazených elektrických zařízení - osvětlení - elektrické vytápění - výroba rozvaděčů - Elektroinstalační práce včetně dodávky materiálu - Revize a projekty - Pronájem montážní plošiny.

Opravy, servis: - chladící technika.

Prodej, servis, opravy: -lesní a zahradní technika -travní sekačky, křovinořezy, vyžínače -postřikovače -zahradní traktory -nůžky, pilky -motorové a elektrické pily -pilové řetězy, lišty -lesnická lana a přibližovací řetězy.

Řezání panelů a výřez starých kovových zárubní, výřezy prostupů, drážek pro uložení rozvodů apod. ve zdech cihlové i panelové konstrukce, kdy lze řezat jak prostý beton tak i beton armovaný. Po statickém posouzení situace provádíme i výřez příček nebo nosných zdí. Práce probíhá bez znečištění okolí vodou a prachem, zcela čistě i v obytné ...

Zpracování betonářské oceli pro stavebnictví, železář. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence). Výroba: -věncové výztuže, průvlaky pro základové desky. Ukládání ocelářské oceli na stavbách. Stavební zámečnictví.

Maloobchod, prodej: - maziva-včetně ekologických - motorové oleje - převodové oleje - hydraulické oleje - biologicky odbouratelná maziva. Poradenství.

Správa sítí, prodej a servis výpočetní techniky. Tvorba a správa www stránek, nabídka komplexního outsourcingu IT pro firmy.

Předmět činnosti: Celoroční údržba komunikací a zeleně. Provádíme: -čištění chodníků a komunikací -zimní údržba komunikací včetně odstavných a parkovacích ploch (včetně posypu) -kropení a oplachování komunikací -odvoz odpadků -likvidace černých skládek -přistavování kontejnerů -navážení vody do bazénů -vyklízení sklepů a ...

Stavební činnost: - kompletní montáž, realizace, rekonstrukce střech a podkroví. Práce: - pokrývačské - klempířské - zámečnické. Izolace rovných střech.

Oprava, servis: - chladící a mrazící zařízení - chladničky, mrazničky.

Servis: - vysokotlaké čistící systémy.

Velkoobchod, maloobchod: - svařovací technika - odsávací a filtrační zařízení.

Maloobchod, prodej, servis: - hardware - software - mobilní telefony - výpočetní technika Připojení k internetu Výstavba počítačových sítí

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Výroba: - nábytek, bytové doplňky - kuchyně, kanceláře, podlahy.

Nákup, dodávka, montáž, servis: - zdravotnická, dentální a sterilizační technika. Autorizovaný servis značek BMT*, PLANMECA, Eur-Med Piešťany. zubní, souprava, planmeca, diplomat, kompresor, ekom, eurmed, servis, zdravotnické, techniky, prodej, sterilizátor, parní, horkovzdušný, dentální, sterilizační, revize, tlakové, nádoby, kontroly ...

Revize, montáž, oprava, servis: -vodo-topo-plyn, voda-topení-plyn, rozvody páry -kotelny -výměníkové stanice -tlakové nádoby.

Práce: - zámečnické - stavební buňky - vrata, brány