CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kusová a seriová výroba: - z nerezu, hliníku, mosazi a oceli - nerezové, skleněné či hliníkové zábradlí a schodišťe, zhotovíme brány, ploty, dveře, mříže, bytové doplňky, madla, atd.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Výroba, prodej: Výrobky KOH-I-NOOR -školní, kancelářské, umělecké potřeby -stěrací a technická pryž -zpracování plast.hmot -kartonáž -obaly-potisk.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Práce: -konstrukční ve strojírenství. Projekce, projekty, projektování, výroba, dodávky na klíč, subdodávky: -montáž, oprava, servis i pozáruční -měřící, regulační technika, MaR, diagnostika energetických zařízení -termočlánky (termočlánek), spínače hladin, průtoků a tlaků IMO IND. Hodnocení integrity a těsnosti tlakových ...

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pneumatické a řídící prvky. Technické poradenství, kurzy, školení: - v oboru průmyslová automatizace. Prodej: - hotové programy (obor automatizace). Pobočka: - Zlín, Jižní Svahy U Trojáku 4598 tel.:577145710 - Zlín, M.Knesla 4014 tel.:577271484.

Práce: - truhlářské - zámečnické. Vybavení pro: - kosmetické salóny - nehtový modelig - masérské salóny - pedikůry - kadeřnictví - prodejny - recepce - mateřské školy. Nabízí: - návrhy a výrobu celé řady doplňků do interiérů - návrhy a výrobu recepčních pultů, atypických kadeřnických obsluh, rozebiratelných příček z ...

Prodej a servis: - klimatizace - chlazení - topení. Nabízí: - - klimatizace - čistička vzduchu - bílá technika - výčepní a nápojová technika.

Stavební firma: - plynofikace, tesařské konstrukce, elektro-silnoproud, slaboproud - projekční činnost - stavby, písek, beton - autodoprava - výroba eurooken a balkónových dveří. Stavební závody: * STAZ 01 Lanškroun: Nádražní 819 563 01 Lanškroun * STAZ 02 Vysoké Mýto: Pod nádražím 324 566 01 Vysoké Mýto * STAZ 03 ...

Vodoinstalatérské práce. Svářečské práce. Voda, topení, plyn.

Prodej, servis: -váhy všech druhů -závaží -nářezové stroje. Cejchování vah a závaží.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - světlíky Dodávka, montáž: - střešní pláště - opláštění budov a ocelových hal - vzduchotechnika Prodej, montáž: - okna a dveře včetně protipožárních systémů

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové fólie - laminační fólie - fólie s potiskem - odtrhávací pásky.

Montáž a servis zabezpečovacích zařízení (EZS), kamerových systémů (CCTV), počítačových sítí, opravy a servis počítačů a notebooků, elektroinstalační práce, výroba elektrických rozvaděčů. Zabezpečení objektů, kamerové systémy. Servis počítačů, metodická podpora uživatelů, správa počítačových sítí. Počítačová ...

Výroba hliníkových odlitků litím do kokil a do písku. Obrábění hliníkových odlitků. Provozovna U Zahradnictví 8 466 08 Proseč nad Nisou

Živočišná výroba, prodej: -jatečná zvířata, selata. Rostlinná výroba, prodej: -potravinářské obilí, sladovnický ječmen, řepka olejná. Velkoobchod: -zelenina. Služby v rostlinné výrobě: -ochrana plodin -chemické ošetřování plodin-postřiky. Práce těžké mechanizace: -autojeřáb, UNC*, KOMATSU. Služby: -zámečnictví ...

Služby: - stavební činnost - projektování, dodávka, montáž vzduchotechniky a klimatizací

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - papír, papírové obaly - kancelářské potřeby - tiskopisy - kalendáře, diáře.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - zdravotnické potřeby - rehabilitační potřeby - zdravotnické a rehabilitační pomůcky.

Maloobchod,prodej,internetový obchod, eshop,e-shop: -výpočetní technika: -počítače,notebooky,monitory -krátkodobě použitá,repasovaná výpočetní technika světových značek, převážně HP**,IBM*,Dell,Toshiba,Acer.

Obchod, prodej, servis, náhradní díly (značky STIHL, KÄRCHER, HONDA, MIlwaukee, AEG, ATLAS-COPCO, KANGO, NAREX, HITACHI): -zahradní technika: -elektrické sekačky -benzinové sekačky -žací traktory -křovinořezy -motorové pily -vertikutátory -postřikovače -zahradnické nůžky a pilky -drtiče větví -komunální technika ...

Revize, opravy, servis, služby: -v oboru hasící technika -hasicí přístroje -požární vodovody -školení požární ochrany PO a BOZP. Prodej: -nové hasicí přístroje -hydrantní systémy -hasícího materiálu. Poradenská služba: -požární servis.