CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Řešení napájení budov při výpadku elektrické energie. Energetika: - UPS - Gtec 300VA - 800kVA - baterie VOLTA. Produkty: - motorové generátory 1kVA - 3MVA - záložní zdroje UPS - akumulátory. Elektrocentrály: - benzínové - naftové - příslušenství - stacionární (od 10kVA)s automatikým startem. UPS: - line Interactive - ...

Velkoobchod, maloobchod: - ložiska tuzemské i zahraniční výroby - gufera - maziva - lepidla LOCTITE

Autodoprava, doprava: - autojeřáb, jeřáb - vnitrostátní, tuzemská, nákladní - zemní práce CASE, BOBCAT - ocelové vázací prostředky Zemní práce: - 1x BOBCAT 753 ( nakladač ) - terénní úpravy Jeřábové práce: - T 148 AD 7t - T 815 AD 20t a 28t - PRAGA V3S AD 8t - LIEBHERR 25t a 50t ( autojeřáby ) - LTM 25 a LTM ...

Autorizované školicí středisko pro výuku evropských svářečů: -školení obsluh svářovacích zařízení -zkoušky na základě předchozích zkušeností pracovníka -příprava svářečů ve svářečské škole -doškolení a přezkoušení svářečů -školení svářečského personálu. Poradenská činnost. Prodej a servis svařovací techniky.

Prodej: - papírové ručníky - tekutá mýdla - toaletní papír - papírové ubrousky - hygienické zásobníky - odpadkové koše - mopy - rohože - netkaná textílie - osoušeče rukou - úklidová technika. - Termoizolační stěrky - protiplísňové přípravky.

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Odlitky- litina, ocelolitina, hliník, do písku, pryskyřice, přesné odlitky metodou ztraceného vosku, tlakové odlitky. Zápustkové výkovky. Kované kroužky aj. Obrábění CNC, velké série, malé i velké součásti. Spojovací materiál, standardní a speciální. Kooperační výroba dle výkresů zákazníka. Nástroje a měřidla pro strojírenskou ...

Strojírna. Strojírenská a kotlárenská výroba z materiálu: - třída 11 - nerez - hliník - titan. Zakázková výroba: - tlakové nádoby (zařízení), výměníky, kolony - bezucpáková čerpadla řady ZVS. Svařování. Zakružování plechů. Ohýbání trubek. Soustružení. Vrtání, frézování. CNC řezání.

Klimatizace: - komplexní dodávky klimatizačních zařízení, vzduchotechniky - zařízení pro čisté prostory, operační sály - elektrotechnický, farmaceutický průmysl - zdravotnictví Vzduchotechnická zařízení: - kompletní dodávky vzduchotechniky včetně projektu - dodávky jednotlivých komponentů vzduchotechniky Klimatizační zařízení: - ...

Provádíme veškeré zámečnické a kovářské práce.

Oprava, servis: -jeřábové dráhy.

Služby: -zemědělství -oprava zemědělských strojů.

Výroba, kovovýroba, oprava, servis, montáž: -jeřábů do nosnosti 50 tun -kozové jeřáby -jeřábové dráhy a konstrukce i v nepřetržitých provozech -kladkostroje. Rekonstrukce, údržba - jeřábů.

Výroba, návrh, dodávka interiérů na klíč: - nábytek - kuchyně - kanceláře - obývací, fětské pokoje - ložnice - veřejné prostory - interiérové dveře a zárubně.

Prodej: - ložiska - gufer - klínové řemeny

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Servis, opravy: -chladírenské zařízení -autoklimatizace, klimatizace.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -podlahové krytiny. Půjčovna: -stroje na čištění koberců.

VÝROBA: - lapoly a nádrže z plastů - septiky - čistírny odpadních vod - bazény - výrobky z plastů (zakázková výroba) - plastové nádrže - vodoměrné, revizní a přečerpávací šachty provozovna: Cvikovská 267 Jablonné v Podještědí

Montáže: -rozvody vody, topení, plynu, podlahového vytápění -vzduchotechnika -vyměníkové stanice -tepelná čerpadla -solární zařízení -vyhřívané trávníky. Dodávka, montáže, revize: -plynová zařízení.

Strojírenství. Obchodní činnost. Projektová činnost. Prodej: -stroje a zařízení pro chemický průmysl. Engineering a stavby na klíč v odvětví zpracování ropy a petrochemii.

Prodej, leasing: -RTG technika -zdravotnická technika.

Služby: - prodej počítačových komponent - prodej značkových PC leo, comfor, hp - dodávku a správu sítí - renovace a prodej tonerů a inkoustových cartridgí - prodej a montáž projekční techniky, ozvučení sálů, konferenčních místností - prodej PC her - prodej repasovaných počítačů a notebooků - návrhy a modernizace výpočetní ...

Servis chlazení: - obchodní a průmyslové chladicí zařízení - klimatizace - chladicí boxy - chladicí a mrazicí skříně - instalace chladicí zařízení.