CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace. Práce: - vodoinstalatérské - klempířské - zámečnické. Opravy: - obuv.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy, podlahářské práce.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Prodej, dodávka, montáž, záruční, pozáruční servis, oprava: - pračky, sušičky, odstředivky, mandly pro čistírny a prádelny - stroje pro čištění oděvů - stroje a zařízení pro finální úpravu - zařízení pro dekontaminaci vody - chladící věže pro čistírny oděvů - odmašťovací stroje pro kovoprůmysl - balící zařízení pro čistírny. - ...

Prodej a servis zemědělské techniky.

Velkoobchod, prodej produktů MOGUL, PARAMO, CASTROL. Prodej: -motorové, převodové a průmyslové oleje, plastická maziva -technické kapaliny -černé emulze, oleje -autokosmetika -autochemie VELVANA -autodoplňky -nemrznoucí směsi VELVANA. Služby: -doprava.

Prodej a servis: Čističe a zvlhčovače vzduchu Bionaire, sušičky ovoce a zeleniny Ezidri, elektrické udírny Anuka, vysavače Dyson, pomalý hrnec CROCKPOT, tlakové hrnce AVAIR, vakuové svářečky FoodSaver, quartzová topidla TANSUN a BURDA. Pobočka: Ječná 520/36 120 00 Praha 2 tel.:222 522 434 fax.:222 512 ...

Vývoj, výroba, prodej, instalace, oprava, servis: - lasery - optické prvky pro lasery - laserové hlavy - polohovací jednotky - laserová pracoviště.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Výroba a montáže: -zámečnických konstrukcí -posuvných a křídlových bran -kovaného zábradlí -nerezové doplňky na zakázku- bytové -nerezový sortiment pro vinaře -kovovýroba -veškeré montážní práce (nerez + hliník).

Prodej, pronájem, přestavba. - jukeboxy Prodej: - navigace GPS - webové kamery - kryty Iphone - LED žárovky - USB wifi - LED hodinky - USB teploměr s čidlem - laserový efektový projektor.

Fotoslužby, fotografické služby: -průkazové foto, book, ateliérové svatební foto, fotoreportáž-svatby, pohřby, videokazety ze svateb na úřadě a v kostele. Fotobazar: -bazar fotoaparátů. Fotografické kurzy, technické foto, fotokeramika.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Výroba, montáž: - technologické zařízení pro dopravu a manipulaci - vzduchotechnika - ocelové konstrukce.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Opravy: -elektrické nářadí -motorové nářadí.

Služby: -servis, opravy motorového nářadí -travní sekačky -zahradní traktory -servis motorových pil HUSQVARNA -dovoz motorového nářadí, strojů ze zahraničí.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla.

Zámečnictví. Kovovýroba: - výroba z nerezu - ocelové mříže Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové brány a vrata - balkóny - ocelové točité schody a zábradlí Svařování: - metoda TIG ( nerez ) - CO

Soustružení - soustružení podle výkresové dokumentace. Na strojích SV18, SN55 Broušení - broušení na plocho provádíme na strojích BPH 20 do rozměrů 200 x 400 mm Frézovaní - používáme frézky FA 3U, 670N, FA 3V Opravy a stavby jednoúčelových strojů - provádíme opravy dílů vodních elektráren

KOVOOBRÁBĚNÍ: -broušení -frézování -soustružení do průměru 800mm ZÁMEČNICKÉ PRÁCE SERVIS ČERPADEL A KOMPRESORŮ