CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Výroba, prodej: - podlahové rošty - dle DIN 24537 - schodišťové stupně - dle DIN 24531. Provedení roštů: - S - odporově svařované - P - lisované - B - plechové profily - GFK - z kompozitních materiálů. Materiál roštů: - ocel, nerez, hliník, kompozity. Využití: - průmyslové lávky - podesty - plošiny - schodiště - ...

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář Výroba -palety -přepravní bedny -nábytek

Nožířství: -broušení -nože, nůžky -strojky na maso -břitvy, brusle -vrtáky -veškeré druhy pilek -srpy, kosy.

Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.

Výroba, dřevovýroba, montáž, prodej: - školní nábytek - školní tabule - stoly - sedací nábytek, židle, židličky.

Oprava, nákup, prodej: -obráběcí stroje. -NC soustruhy. -frézovací centra.

Smluvní partner firmy INA*-FAG* v České republice. Velkoobchod, maloobchod, distribuce a prodej: -valivá ložiska INA*-FAG* -spolupráce při posuzování projektů v oblasti uložení -ložiska FAG* pro automobilový průmysl -speciální mazací tuky INA*-FAG* typ Arcanol, montážní pasta -nářadí a příslušenství k ložiskům zejména ...

Svářečské práce. Školení, svářečská škola.

Služby: -kovovýroba -mříže, ploty -točitá schodiště -zábradlí, brány -soustružení -frézování -vrtání -obrážení drážek v nábojích -svařování všemi způsoby -zpracování plechů do síly 8mm -opravy malých vodních elektráren.

Služby: -realizace, zařizování kancelářských interiérů. Velkoobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -kancelářský nábytek, židle -bytový nábytek -ložnice, matrace -jídelní sety.

Oprava, servis, převíjení: - elektromotory.

Obchodujeme s technologií pro bodové odporové svařování. Dodáváme základní vybavení: svařovací kleště, řídící jednotky, frézky svařovacích hrotů, zařízení pro automatickou výměnu svařovacích hrotů, zařízení pro automatickou výměnu svařovacích kleští, invertory, transformátory, atd. Sortiment náhradních a spotřebních dílů: svařovací hroty, ...

Výroba: -modely -dřevěné -epoxidové -kovomodely -odlitky -opracování.

Nabízíme výrobu a renovaci kardanových a klikových hřídelí, homokinetických kloubů pro nákladní, osobní a zemědělskou techniku. Zámečnické práce.

Obchodní činnost. Kovovýroba. Regálové systémy: -interiér -vybavení obchodů na míru.

Měření: - rozměry, hladina, hustota - sledování toku materiálu - průměr kulatin - defektoskopie. - detekce horkých kovů. Výroba-měřící přístroje: - detektor horkých kovů - bezkontaktní laserový měřič průměrů.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva. Druh pohonných hmot: -special -super -nafta motorová -natur -mix* -nafta velká.

Zakázková výroba soustružených dílů v kusovém i sériovém objemu. Výrobky strojního charakteru: - konstrukční ocel - nerezová ocel - barevné kovy - plasty. Spojovací materiál: - čepy - šrouby - matice - podložky - hřídele - pouzdra

Prodej sortimentu v oblasti těsnících prvků a hydraulických systémů. Sortiment: - průmyslové hadice a potravinářský průmysl - pryžové desky a podlahoviny, bezazbestová těsnění, ucpávkové šňůry - odsávací hadice - mazací technika - příslušenství k hadicím - těsnění pro hydrauliku a pneumatiku - těsnění pro rotační pohyb - ostatní ...

Opravy dezénů forem pro vstřikování plastů, optimalizace lesku na přesné hodnoty, oživení dezénu pískováním. Nabízíme: - služby týkajících se oprav forem, poradenství a odborného servisu. - povrchovou úpravu kovů. Chemický popis forem: - např.: dílců nástojů, loga firem, technický popis, datumovka apod. Non-stop pohotovost !!!

Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.

Kuchyně a interiéry na míru. Zakázková výroba i standartní řada: -kuchyňský, koupelnový a kancelářský nábytek -vysoce jakostní výrobky, na platformě rakouské technologie -nejširší nabídka a libovolné kombinace materiálů a barev (lak*, folie, masiv, lamino) -atypické řešení jakéhokoliv nábytkového prvku -vestavné i ...

Služby: -čištění koberců, čalounění a žaluzií -jednorázové i pravidelné úklidy podniků a domácností -tlakové i strojní mytí -mytí oken, výloh, podlah a fasád -antiskluzové nátěry -nanášení podlahových vosků -úklid sněhu, sečení trávy -čištění interiérů automobilů -vyklízení půd a sklepů -úklid po živelných pohromách, ...