CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zdravotnická a rehabilitační technika. Prodej, výroba, montáž, servis, oprava: -elektrické vozíky -prostředky zdravotnické techniky. Vybavení pro: -domovy důchodců -ústavy sociální péče -nemocnice. Zařízení: -lůžková oddělení -rehabilitace -koupelny atd. Pomůcky pro zdravotně postižené: -vozíky mechanické a elektrické -fixační ...

Tryskání, pískování: -ocelových konstrukcí, betonů, cihelného zdiva atd. Práce provádíme mobilním způsobem po celé ČR a SR. Čistící služby, čistění všech typů povrchů: -cihla, keramika, beton, vápenec, kámen, mramor.

Služby: -úklidové -čištení koberců a čalouněných materiálů. Půjčovna: -stroje Karcher. Servis: -počítače -externí správa informačních technologií -vzdálená správa PC a sítě -poradenství v oblasti IT Půjčovna: -notebooky.

Výroba strojů: -stroje a zařízení pro údržbu silnic -frézy na asfalt -sekačky na trávu -podrťovací a dosypávací čela -seřezávače krajnic -bagrové lžíce.

Služby: -geodetická kancelář -geodetické práce -podklady pro projekty -zaměřování inženýrských sítí -vytyčování staveb -geometrické plány. Prodej, servis: -geodetické přístroje.

Maloobchod, prodej: -nábytek -sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek -bytové doplňky, bytový textil -záclony, závěsy, ložní prádlo, ubrusy, proutěné zboží.

Obchodní zastoupení pro jižní a severní Moravu a Maďarsko. Výroba: - maziva - oleje - odmašťovací prostředky.

Zahradnictví: -prodej -okrasné a ovocné dřeviny, růže a trvalky -hnojiva, substráty a zahradnická chemie -parkové a sadové úpravy -úpravy zahrad včetně projekce -údržba zeleně a rekultivace -závlahové systémy.

Nabídka zprostředkování velkoobchodu se stroji, průmyslovým zařízením či loděmi a letadly. Pronájem dopravních prostředků.

Trávník servis: - trávníky - závlahy - hnojiva - údržba dřevin.

Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové armatury - regulační a uzavírací armatury - zařízení pro úpravu parametrů páry (chladiče páry) - příruby, potrubní díly, spojovací materiál, ventily - pneumatické a elektrické pohony včetně příslušenství. Výhradní dodavatel: - tepelná čerpadla Ochsner pro Moravu a Slovensko.

Práce: - izolace - hydroizolace - tepelné izolace - klempířství - zámečnictví.

Prodej: - biopreparáty - infiltrační systémy - náramky odpuzujícíc komáry - odlučovače tuku - septiky - čistírny odpadních vod - nádrže.

ELEKTROINSTALAČNÍ PRÁCE: - bytové ( včetně zednických prací ) - průmyslové - revize elektroinstalací - do panelů ( zafrézováním ) MONTÁŽ: - přímotopné vytápění - kotle - radiátory - hromosvody - regulace ústředního vytápění ( řízení teploty v jednotlivých místnostech i s rozdělováním topných nákladů ) - bojlery bez omezení ...

Provádíme: - CNC zpracování plechů - řezání laserovým paprskem.

Výroba: -obráběné díly pro automobilový i strojírenský průmysl na CNC obráběcích strojích a soustružnických automatech.

Naše služby: - průmyslová automatizace.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Velkoobchod: - vybavení velkokuchyní - stroje - sporáky - gastronádoby - termosy celonerezové i kombinované - vozíky výdejní s ohřevem, skladové, manipulační, zásobníky talířů - příbory nerez i hliník - konvektomaty - myčky - pece a mnoho dalšího...

Stavební a obchodní firma. - hlavní náplní -obchodní činnost níže uvedeného sortimentu a realizace ve stavebnictví. Obchod: - kotevní systémy ( mechanické a chemické kotvy ) - stavební chemie ( pěny, silikony, akryly ) - diamantové nástroje ( kotouče, brusné hrnce, diamantové korunky ) - diamantové stroje ( stolové pily, řezače ...

Naše firma byla založena v roce 1993. Hlavní náplní společnosti jsou montáže potrubí, topení, ZTI a následných technologických celků. JÁDROVÉ VRTÁNÍ DIAMANTOVOU TECHNIKOU: - jádrové diamantové vrtání od 8mm do 500mm technikou HILTI - montáž kotevních systémů pro protihlukové stěny - kotvení svodidel, zábradlí - nastřelování - osazování ...

- servis hydraulických a pneumatických systémů - stěhování, montáž a demontáž strojů

Regulace vytápění, tepelná čerpadla DANFOSS, alarmy, kamery, kompenzace jalového proudu, hlídače 1/4 hod maxima, PLC MOELLER - EATON, převíjení elektromotorů