CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba architektonických modelů. CNC frézování a gravírování neželezných kovů, plastů a dřeva. Rytí diamantovou jehlou všech materiálů. 2, 5D CNC obrábění neželezných kovů, plastů a dřeva průměrem frézy od 0, 3mm do maximální tloušťky materiálu 20 mm s maximálním rozměrem 848 x 1190 mm. Přesnost frézování v setinách milimetru.

Montáž, půjčovna, pronájem - lešení. Zámečnictví.

Kovovýroba: - zpracování plechu - zámečnické práce.

Firma INTE zajišťuje prodej, servis, půjčovnu čistící techniky německé firmy Karcher. Výroba a oprava vysokotlakých hadic. Prodej-malá úklidová technika: -Eastmop (jedno a dvoukbelíkové vozíky, úklidové a servisní vozíky, mopy a držáky mopy -Unger (stěrky, škrabky a rozmýváky na čištění oken, podlah, zdí) s ...

Prodej, e-shop: -ekodrogerie -bio-koše, sáčky -čerpadla 12V, 24V -ekologické toalety -fotovoltaika + příslušenství osvětlení LED -rekuperace, výměníky -saunová kamna -separační toalety -sluneční vařiče -solární systémy -úsporné el. spotřebiče.

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Velkoobchod, maloobchod řemeslnickými potřebami. Dovozce značek: -FRIULSIDER, OSBORN, HARBO, IRWIN, JACK, ULTRA, KNIPEX, MANNESMANN. Distributor značek: -TYROLIT, KLINGSPOR, MAKITA, METABO, NAREX, CARBORUNDUM ELECTRITE, FESTOOL. Sortiment: -brusivo -kartáče -kotevní technika -hmoždinky -vruty -šrouby -matice ...

Služby: -projektování a realizace okrasných zahrad, parků a krajinářské úpravy -modelace terénu -předpěstované trávníkové koberce -vzrostlé stromy a keře -sadovnická realizace -zakládání, údržba a rekonstrukce zeleně -zemní práce -realizace prvků zahradní architektury -mobilní zeleň -střihání a tvarování živých ...

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Zámečnické práce - zámečnictví, zámečník

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Výkup: - kovů. Práce: - svářečské - jeřábnické. Autodoprava

Projektování, konstrukce: -stroje a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, pro skládková hospodářství sypkých hmot -transportní zařízení -zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti.

Projektování, konstrukce: -stroje a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, pro skládková hospodářství sypkých hmot -transportní zařízení -zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti.

Projektování, konstrukce: -stroje a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, pro skládková hospodářství sypkých hmot -transportní zařízení -zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti.

Pilové pásy na kov. Prodej, velkoobchod: - obráběcí stroje - nástroje dřevoobráběcí kvalita HSS a tvrdokov - kotouče na lamino - kotouče na řezání hliníku a plastů - stopkové frézy - frézy na okna. Pilové pásy na kov. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Služby montážními plošinami: -MP** 16 -maximální výškový dosah: 16 m -maximální boční dosah: 7, 9 m (od osy točnice) -nosnost koše: 225 kg -alternativní elektropohon: 380 V. -MP** 13 -maximální výškový dosah: 13 m -maximální boční dosah: 6, 3 m (od osy točnice) -nosnost koše: 225 kg -alternativní elektropohon: ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - brusivo - lamelové, stopkové kotouče.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Výroba: -menší průmyslové armatury -ventily: -pojistné, redukční, uzavírací -zpětné klapky. Kovoobrábění: -díly pro automobilový, chemický průmysl, strojírenství. Pobočka: -Moravská Třebová, nám. T.G.Masaryka 6 tel.: 461318095, fax: 461318096.

Práce: -truhlářské, truhlářství: -dřevěné palety, obaly na zakázku. Dřevovýroba: -drobné stavby.

Kovoobrábění. Práce: -obrábění kovů.

Kovárna. Služby: -kovářské práce: -ostření nářadí -kovovýroba.