CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Služby: -komplexní servis v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej, revize: -požární přístroje -hydranty.

Prodej, servis, oprava: -dřevoobráběcí stroje -brusky, cinkovačky, dlabačky, frézky, hoblíky, lisy, odkorňovací zařízení, olepovacky, pily, pěchovačky, sušárny, formátovací a frézovací stroje -prodej použitých strojů a zařízení -zplynování dřeva, výroba elektrické energie

Kovoobrábění. Práce: -soustružnické. -obráběčské.

- Počítačky bankovek - Počítačky bankovek REPAS - Počítačky a třídičky mincí - Počítačky a třídičky mincí REPAS - Testery bankovek - Testery bankovek REPAS - Baličky bankovek, mincí - Doplňkový sortiment BT - Elektronické zabezpečení, alarmy

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

E-shop: - elektronika - foto - kamery - vestavěné spotřebiče - bílé zboží - domácí potřeby - nářadí - produkty pro zdraví.

Elektro: - plazmové televizory - bílé zboží - vestavěné spotřebiče - nářadí - kuchyňské potřeby.

Truhlářské a stolařské práce: -výroba dřevěných palet -plotovky, trámy.

Podlahářské a stolařské práce. Prodej, montáž: - laminátové, dřevěné, vinylové podlahy - PVC - koberce - dveře, zárubně - vestavné skříně - kancelářský a bytový nábytek - žaluzie.

Výroba, oprava, servis: -zemědělské stroje. Zemědělská výroba: -živočišná: -skot, hovězí dobytek -rostlinná pro vlastní potřebu. Farma - Nevšová 35: -tel.:577341754.

Zámečnické a montážní práce. Realizace fotovoltaických elektráren Stavba plotů a oplocení. Nátěry šikmých a rovných střech. Dodávková autodoprava.

Výroba a opravy měřicí i regulační techniky.

Výroba a prodej: -vrtné nástroje, zeměvrtné nářadí -listová dláta, valivá dláta -přechody, spojníky, koncovky, centrátory a přibíráky -vrtné tyče, vrtné šneky -korunky jádrovací, pažnicové, -výměnné štoly, nože a zuby -velkoprůměrové šneky, vrtné hrnce, jádrovky -pažnice, tlačné roury, betonovací roury -ochrany proti oděru ...

Revize, zkoušky, oprava, servis: - tlakové nádoby - parní kotle.

Zámečnictví, zámečník. - zámečnické práce

Výroba, opravy: -zvedací a manipulační zařízení

Dodávka, montáže, opravy: - technologické zařízení v průmyslu - zámečnictví.

Komplexní služby PO a BOZ: -školení, testy, zkoušky.

Velkoobchod, prodej: - papírnictví - papírenské a kancelářské zboží - skartovače - kroužkové vazby - laminátory - kancelářská technika - obalový materiál - psací potřeby - školní potřeby. Prodejna: - náměstí T.G.Masaryka.

Zámečnictví - zámečnické práce

Výhradní zastoupení firem CHAFFO-TEAUX A RENDAMAX. Poradenství a prodej: -plynové spotřebiče -tepelná technika.

Kovovýroba: -šrouby -hřebíky -řetězy -nářadí -řezací nástroje.

Naše výrobní aktivity: - komponenty pro rolovací mříže - komponenty pro shrnovací mříže - rolovací mříže - shrnovací mříže - sekční vrata - předokenní rolety - bezpečnostní okenice - pevné mříže Dále nabízíme z produkce mateřské společnosti: - vyklápěcí vrata - průmyslová vrata - rychloběžná vrata - průmyslová sekční vrata - ...