CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Bezkontaktní identifikační systémy. Systém evidence docházky: - přístupy do budovy jsou osazeny přístupovými terminály, které zaznamenají příchod a odchod každé osoby. Pracuje i bez podpory počítače. Získaná data jsou dále zpracována podle konkrétních požadavků uživatele. Systém kontroly přístupu: - rozlišuje příchozí na oprávněné a ...

Oprava, servis: -chlazení: - ledničky, chladničky, mrazničky.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, montáž, oprava, servis: -měřící technika LEADER INSTRUMENTS, THURBLY-THANDAR, DANBRIDGE, EV** -regulační technika -audio-video technika a technologie pro televizní a rozhlasová studia AAVS France -zařízení pro pořízení a zpracování digitální fotografie, laser-fotoplotry EIE.

Kovovýroba. Práce: - kovoobrábění - soustružení - CNC frézování.

Automatizace výrobních a technologických procesů, ASŘTP, laboratorních postupů, řízení a kontrola kvality výroby. Měření a regulace, řídící systémy a jejich realizace. Komplexní dodávky: -automatizace technologických systémů (NN rozváděče, čidla a akční členy, řídící systémy) od projektu po uvedení do provozu. Certifikace jakosti ISO ...

Výrobníky tepla. Naše společnost přináší zákazníkům výrobky na vysoké technické úrovni, splňující i náročné požadavky složitých technologických procesů. Návrhem a dodávkou zařízení jsme schopni splnit i velmi komplikovaná technická zadání a garantovat tak dlouhodobý a bezproblémový provoz instalovaných zařízení. Využití odpadního ...

Montáž, servis, oprava: -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické práce.

Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - výrobky z kovu.

Prodáváme ložiska, autoložiska a příslušenství (gufera, mazací technika, lepidla....) všech typů a rozměrů. Konzultační a poradenská služba. NON-STOP servis 24h. Více na WWW.LOZISKA-PARDUBICE.CZ Ložiska Pardubice.

Opravy, prodej: - šicích strojů. Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Prodej: -silniční značkovací stroje -stroje a pistole HOFMANN -pistole KAMBER -značící materiály.

Realizace, dodávky: -zahrady na klíč -jezírka -skalky -výstavba suchých zídek -pergoly -závlahové systémy (závlaha) -výsadby rostlin v nádobách -zahradní osvětlení, obrubníky -trávníky seté, travní koberce, tráva -zeleň měst a obcí (údržba zeleně). Zahradnictví. Zahradní a krajinářská architektura.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - profesionální kadeřnické potřeby - kosmetika RYOR - prodej kosmetiky a kadeřnických potřeb - ve stejných prostorách provozujeme solární studio - prostory prodejny slouží také jako administrativní základna internetového obchodu a celé firmy. Další maloobchodní a velkoobchodní prodejnu se stejným ...

Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

Reklamní agentura. Výroba a potisk: -mikroténové obaly, sáčky všeho druhu -mikroténové přířezy na balení potravin -lehká kartonáž: -skládací krabičky na pizzu, dorty, zákusky aj.

Prodej, servis, opravy: -elektrospotřebiče pro domácnost. Dovoz, zapojení, servis záruční a pozáruční, opravy: -domácí spotřebiče všech značek: -pračky -myčky -ledničky -sušičky -mikrovlnné trouby -vysavače -roboty -žehličky.

Zámečnictví. - Naše firma se zakázkovou výrobou, montáží a renovacemi všech zámečnických výrobků, tj. vrat, mříží, balkónů, regálů … Provozovna: Fričova 302 533 53 Pardubice - Ohrazenice

Prodej: - kuchyně - sedací soupravy - dětské pokoje - ložnice - pohovky - stolky TV, konferenční - poličky. Možnost prodeje na splátky. Výroba nábytku na zakázku. Zajištění dopravy zboží až do domu. Služby: - kopírování.

PROVÁDÍ: - zámečnictví - umělecké kovářství - výroba mříží - stavební zámečnictví

Návrhy a realizace interiérů na klíč - komerční i bytové. Prodej kancelářského nábytku. Centrum zdravého spaní.

Práce: - obrábění kovů na soustružnických automatech a CNC strojích. Výroba ostatních kovodělných výrobků.