CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Maloobchod, prodej: - použité stroje pro zemní práce CAT*, JCB*, CASE, MENZI MUCK, O&K - kompresory - vibrační technika - recyklátory.

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika

Velkoobchod, maloobchod: -doplňky sanitární techniky -dávkovače -vysoušeče -ventily -infrabaterie -puzzle -umělé květiny -ventilátory -úklidová technika -mopy -čisticí přípravky. Práce: -ultračištění vertikálních žaluzií -koberců. Prodej: -výpočetní a kancelářská technika -Ústí nad Labem, Mírové náměstí 33 ...

Výroba: -kolejové konstrukce -navařování, svařování -renovace.

Kovoobrábění: -elektroerozivní obrábění

Dodávky: -snímače tlaku, tlakové diference -ponorné sondy pro měření hladiny kapalin -průtokoměry -snímače teploty -převodníky teploty a jejich příslušenství -ukazovací přístroje -regulátory -průmyslové armatury Naším cílem není provozovat velkoobchod. Chceme nabídnout ŘEŠENÍ. Proto se Vám pokusíme nabídnout nejvhodnější návrh pro Vaši ...

Výroba, prodej, servis: - lékařské přístroje - zubařské a gynekologické vybavení - technika pro operační sály

Oprava, servis: -asynchronní elektromotory -cívky, transformátory -ponorná a teplovodní čerpadla.

Elektronavijárna. Služby: - převíjení elektromotorů, elektromotory. Řemeslnické práce: - klempířské práce, klempíř. Výroba a prodej i z dodaného materiálu.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Pronájem: - námořní plachetnice a jachty. Pořádání kurzů potápění a yachtingu.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čistící technika (převážně Karcher). Úklidové služby: - mytí - čištění.

Revize, servis: -zdvihací zařízení.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -elektronické přístroje pro měření a regulaci (MaR), slabo a silno proud.

PRODEJ A PRONÁJEM: - faxy PRODEJ: - mobilní telefony - kancelářská technika - kopírky - skartovací stroje - výpočetní technika ( počítače, notebooky, PDA, tiskárny ) - software PRONÁJEM: - kancelářská technika SERVIS: - kancelářská technika - faxy - výpočetní technika ( počítače, notebooky, PDA, tiskárny ) ...

Dealer firmy VOL. Počítače - servis - přestavby - služby: - software - hardware - počítačové sítě. Připojení na INTERNET. Prodej: - počítače ASTRA - notebooky TOSHIBA, ACER - tiskárny HP, CANON, EPSON -CD ROM - telefony GSM - plánovací systém ADK. Služby: - kopírovací. Recyklace a prodej: - spotřební materiál.

Práce, služby, broušení: - nože, nůžky - frézy, kotoučové pily - brusle - zámečnictví - obchodní činnost.

Výroba, instalace, poskytování: -hardware -software -návrhy databáze, školení -CNC* systémy pro řízení obráběcích strojů -průmyslová elektronika.

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Dodávka, montáž a servis strojů, stroje a zařízení pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl. Dodávka, prodej dřevoobráběcí stroje a zařízení kategorie hoby, živnostenské a profesionální stroje a stroje pro hromadnou výrobu. Zajištění dodávky nových strojů značek Tecnomax, Formula, Minimax, Rojek, ACword, Houfek, OPP Polička, PRODECO atd. ...

Občanské a průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Montáž sádrokartonů a podhledů.