CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Svářecí technika: -svařovací stroje CO2, inventory -příslušenství, přídavné materiály pro svařování -brusivo -ochranné pracovní pomůcky.

Svářecí technika: -svařovací stroje CO2, inventory -brusivo -ochranné pracovní pomůcky.

Metry a vodní váhy. Prodej: -měřidla a nářadí. Značky BMI, KAPRO, METRIE, DISTO, LEICA, GATOR CLAMPS. Většinu zboží je též možno si půjčit po předchozí domluvě. Nepoužité a nepoškozené zboží lze vrátit do 15 dnů.

Instalace, montáž, oprava, servis: - internetové připojení - staletiltní technika. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - satelitní technika.

Velkoobchod, prodej: - válce pro válcovny - polotovary i hotově opracované strojní díly (výkovky, odlitky) - hutní materiál - nástrojové oceli. Kancelář, sklad: - Martinovská 3168/48, Ostrava - Martinov.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Stolařské práce: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - koupelnový nábytek - nábytek pro kanceláře, restaurace a komerční prostory.

Služby: -měření radonu: -v půdním vzduchu: -před zahájením stavebních prací -v budovách: -pro kolaudační řízení -před rekonstrukcí.

Výhradní dodavatel výrobků firmy KOVEL SK. Distribuce, prodej: -přípojkové a rozpojovací skříně pozinkované s možností poplastování povrchu Komaxitem -ocelové konstrukce pro NN a VN -veškerý sortiment kovových výrobků pro elektrická vedení až po kompletní vybavení trafostanice -ocelové osvětlovací stožáry -ocelové ...

Prodej: -výpočetní a kancelářská technika.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Služby: -výroba osobní počítače -počítačové komponenty, sestavy, příslušenství -poskytování služeb v internetu -servis výpočetní techniky.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Poskytování služeb v oblasti instalace vzduchotechniky a vzduchotechnického potrubí.

Velkoobchod, dovoz měřící, regulační technika: -přístroje pro teplotu, tlak, vlhkost, čidla kvality vzduchu -převodníky-pro topení, klimatizaci, chlazení, průmyslové větrání, automatické řízení provozu.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -elektrické stroje a nářadí pro kutily i řemeslníky: vrtačky, brusky, okružní a pásové pily a pilky, soustruhy, svářečky, sekačky, nabíječky, trafosvářečky, kompresory, frézy, hoblíky.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky, kuchyně - dětské, studentské pokoje - ložnicový nábytek - patrové postele - obývací stěny - čalouněný nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady ineriéru, exteriéru - pokládání podlah.

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Výroba: -brusné lamelové kotouče -brusné segmenty -brusné lamelové kotouče z perforovaného materiálu -lamelové kotouče šípové k vybrušování koutových svarů.

Montáž, demontáž, návrhy: -výstavní stánky -expozice.

Nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - stoly - židle - kuchyně - ložnice - kanceláře - zdravotní matrace - rošty - nábytek z masivu - dětské pokoje - nábytek z ratanu - předsíně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - dřevěné výrobky.