CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnictví, práce: - zámečnické.

Truhlářství, výroba, montáž: - stavební a nábytkové truhlářství - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - dveře - okna - schody - stropní obložení.

Servisní činnost v oblasti tepelného zpracování kovů: -externí tepelné zpracování přímo ve výrobních prostorech zákazníka mobilními zařízeními výrobní řady HM 403-HM 406 -externí tepelné zpracování na základě mobilních pecí -tepelné zpracování v provozovně v Plzni, Domažlická 168.

Kovářské a zámečnické práce. Oprava: -historické zbraně. Zlacení plátkovým zlatem.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče.

Hanos - Výpočetní technika. Nabízíme: - široký sortiment jak jednotlivých komponent, tak i konfigurovatelných počítačových sestav. V Našem sortimentu naleznete toto zboží: - Cartridge - tonery, CD mechaniky, disketové mechaniky - DVD mechaniky, DVD vypalovačky - CD vypalovačky - COMBO mechaniky - Datová média (CD, DVD, diskety) ...

Prodej, servis: -zemědělská, komunální, lesnická a zahradní technika (tuzemská, zahraniční). Obchodní zastoupení STROM (John Deere), SMS Rokycany STROM EXPORT, FAGUS, BOGBALLE, Schaffer, NC-Engineeering, KUHN, Pronar, STORM, Náhradní díly Granit, Kramp, Oleje BP, Castrol. Agrobazar.Dovoz ze zahraničí.Pronájem strojů.Protiúčet.Leasing. ...

Výroba: -atypické palety podle plánu zákazníka -paletové řezivo.

Služby: -setí kukuřice -sklizeň obilovin, řepky -sklizeň kukuřice na siláž i na zrno -opravy a údržba zemědělské techniky.

Kovovýroba, práce: -lisování. -svařování: -ochranné atmosféře CO2. -obrábění: -soustružení. -dělení materiálu. -výroba přípravků. Prodej: -tažná zařízení na vozy Škoda.

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Revize: - el.instalací - hromosvodů - zdvihacích zařízení - školení řidičů manipulačních vozíků, jeřábníků a vazačů.

Prodej, montáž: -elektronické zabezpečovací siglalizace EZS -elektrické požární stanice EPS -kamerový systém CCTV -přístupové a docházkové systémy ACCESS -domácí telefony a videotelofony -strukturované kabeláže, anténí rozvody -zapůjčení a instalace přenosných CCTV a EZS systému.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Prodej, dodávky, servis, leasing: -zdravotnická technika -vybavení soukromých ordinací Zdravotnická technika. Dodávky zdravotnické vybavení a přístrojové techniky včetně uvedení do provozu a zaškolení obsluhy, prodej lékařských pomůcek. EKG BTL, defibrilátor, rehabilitační stůl a lehátka, nemocniční postel, sterilizátor, ...

Měřicí a regulační technika.servis plynových a olejových kotlů a hořáků, elektroinstalace.

Práce, služby: -kovoobrábění.

Prodej, servis: - instalace počitačovích sítí - stavba a opravy hardware - instalace a úpravy software - poradenská činnost.

Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...

Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Prodej, montáž, servis: -chladničky, mrazničky -chladící zařízení -zažízení pro chlazení mléka. -záruční a pozáruční servis chladniček a mrazniček.

Výroba, prodej: -olejové nádoby, kontejnery.