CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kovářství. Práce: -kovářské -výroba bytových doplňků.

Prodej, maloobchod: - PC, hardwarových, softwarových i síťových komponent - výpočetní technika - příslušenství

Služby: - zámečnictví - kovoobrábění

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Tvorba webových stránek, správa sítí, datové služby, poradenství v oblasti IT, servis pc

Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -části dopravních strojů. Lakování, tryskání. Servis: -výrobní linky.

Strojírenská výroba. Výroba: -závěsné lávky -pracovní plošiny -výtahy osobní, nákladní, stavební, lehké, hliníkové -univerzální ohýbací stroje.

Zámečnické práce: - nerez, - pro automobilový, zdravotní průmysl, - kuchyňské potřeby.

Domovní instalatérské práce včetně projekce: -vodoinstalační - údržba vodoinstalace, odpadů -topenářské - dodávka topení, kotlů -plynařské - připojení, rekonstukce domovní plynoinstalace -solární systémy.

Výroba armádní výstroje pro speciální a průzkumné jednotky.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Zámečnické práce.

Návrh, výroba, realizace - interiéry: - komerční prostory - nábytek pro kanceláře, zdravotnictví, školství, hotely, obchody - design.

Prodej, servis, opravy: - prodej nových a použitých vysokozdvižných vozíků - prodej nových i starších paletových vozíků - servis a opravy (střední nebo generální) vysokozdvižných i nízkozdvižných vozíků - prodej náhradních dílů, pneu, baterií a přídavných zařízení (boční posuv, nosné vidlice, …) - výroba hydraulických hadic, prodej ...

Strojírenské středisko. CNC obrábění: -základové desky -těžké odlitky -rozměrné svařované konstrukce. Tvarové frézování. Hluboké vrtání.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - hardware - software.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Rozsah námi prováděných prací: -zednické práce -zámečnické práce -tesařské práce -sádrokarton -pokrývačské práce -kazetové podhledy -klempířské práce -plastová okna -obkladačské práce -střešní okna -zemní a výkopové práce -zasklívání -vodoinstalační práce -zateplení staveb -elektroinstalační práce.

Prodej: -výpočetní technika. -počítače. -software -hardware -kancelářská technika. Opravy, servis: -počítače. -notebooky. -monitory. Služby: -recyklace tonerů. -instalace operačních systémů. -odstranění virů.

Technické služby. -údržba veřejné zeleně. -čištění města, komunikací, chodníků. -svoz komunálního odpadu.

Zastoupení firem: - B.V.KORTHOFAH, RIB type CO. Montáž a servis, prodej: - zařízení na značení a popis všech druhů výrobků. Dodávky: - kódovací fólie - barvící váleček - kovová a gumová litera - inkoust - příslušenství - stroje datumovací, kódovací, potiskovací. Potisk: - papírová, umělohmotná a hliníková balící fólie - ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - elektronické váhy - váhové systémy.