CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Opravna, oprava, servis: - šicí stroje.

Prodej: -elektrospotřebiče Servis, montáž: -chladicí zařízení a klimatizace.

Prodej: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - elektronické zařízení do bytů, skladů. Zajišťuje: - zpracování projektu - montáž celého systému - komplexní servis a kontroly - export, import - ekonomické poradenství - zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví na PC - ...

Služby: -připojení k INTERNETU-Prachatice, Vimperk -bezpečnostní systémy -příprava projektů -elektrické požární signalizace -elektrické zabezpečovací signalizace -prodej PC -servis PC, poradenství.

Prodej a servisní činnost kancelářské techniky - kontrolní pokladny, kopírovací stroje, faxy, spotřební materiál, stavby PC. Dodávky spotřebního materiálu ke kancelářské technice.

Výroba, prodej, servis: - lisovací kontejnery - přepravní kontejnery - skladové kontejnery - technologické kontejnery.

Výroba, montáž a servis výtahů. Výroba a prodej řídicích desek a celých výtahových rozváděčů.

Servis, opravy, modernizace: -výtahy -zdvihací zařízení.

Čerpací stanice. Prodej: - paliva, maziva. Výroba: - výrobky z plastických hmot. Truhlářství.

Služby: - kopírování až do A3 - tisk až do A3 - laminování tiskopisů až do A4. Prodej, servis: - kopírky Nashuatec, Ricoh - komisní prodej kancelářské techniky.

Servis, oprava: - elektrospotřebiče, elektromotory - pračky, lednice, boilery, sporáky apod. Výroba: - elektro, elektrické motory - generátory - transformátory.

Zámečnictví. Obrábění kovů.

Výroba na zakázku: -nábytek z masivu -kuchyně -kancelářský nábytek -vybavení interiérů -dveře, zárubně -stoly -rolety -boudy pro psy.

Nábytek na zakázku Hoblina Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - obývací stěny - bytové doplňky - kancelářský nábytek - skříně na míru - nábytek do interiérů, restaurací, obchodů - školní nábytek.

Software: - ekonomický a spediční na zakázku. Síťové aplikace. Prodej: - kancelářský spotřební materiál a doplňky - papír tabelační a xeroxový -pořadače, plastové obaly - spotřební materiál pro tiskárny - toaletní papír, papírové utěrky. Prodejna: - výpočetní a kancelářská technika CANON, kopírky, faxy - ...

Práce: - natěračské - úklidové - pro firmy a soukromníky, kromě bytů - kovoobrábění - soustružnické - brusičské - broušení na kulato. Čistění: - podlah strojem - JERSEY PLC - 51, CLEANFIX - průmyslové podlahy - koberce 10, -Kč za m2. Obchodní činnost. Půjčovna: - stroje na čištění koberců - NUMATIC.

Oprava: - šicí stroje. Oprava, údržba: - kancelářské stroje.

Prodej zdravotnického materiálu, výukových modelů, lékařských přístrojů značek Laerdal, Philips a Taema.

Výroba: - nerezové konstrukce a díly. Broušení ploch. Svařování. Řezání na kotoučových pilách.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Prodej: -kancelářské systémy-zastoupení XEROX -kopírovací stroje -laserové tiskárny a faxy -spotřební materiál -spirálové a tepelné vazby PRIMA -kancelářské potřeby. Služby: -kopírování černobílé A4** - A3** -oboustranné barevné kopírování A4** - A3** -plánografie A4** - A0** -vazba a laminace dokumentů -potisk ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba kovových konstrukcí.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.