CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Diagnostika, projekce a montáž: -průmyslové pece pro keramiku a porcelán (vozokomorové, tunelové) -průmyslové pece pro žíhání a ohřev (komorové, krokové) -průmyslové pece pro tavení (pozinkovací, hliníkářské). Rekonstrukce a opravy vyzdívek Rekonstrukce a opravy topných systémů Rekonstrukce a opravy hořáků Diagnostika ...

Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -strojky na výrobu frappé /frapé/ - řecká káva. Export: -nářadí a nástroje. Velkoobchod, prodej, dodávka: -káva.

Prodej: - čistící a úklidová technika. Služby: - čistící práce - čištění koberců - čištění interiérů.

Prodej, maloobchod, servis: - bílá technika - domácí spotřebiče - spotřební elektrotechnika - účastnické zásuvky a kabely - prodlužovací síťové kabely - mobilní telefon a příslušenství. Montáž, instalace: - kabelové rozvody - instalace antén - satelitní přijímače.

Manipulační technika, jeřáby. Nákladní autodoprava.

Služby: -revize jeřábů, zvedacích zařízení -prohlídky ocelových konstrukcí.

Prodej, montáž, servis: -chladicí a mrazicí zařízení -klimatizační technika.

Prodej, servis a montáž: -chladicí zařízení -klimatizace.

Provádíme veškeré zámečnické práce.Výroba bran, branek, vrat, ozdobných mříží, klasické i točité schodiště, oplocení pozemků, výroba a montáž ocelových konstrukcí.Atypické sádrokartonové konstrukce.

Prodej, opravy: -šicí stroje.

Výroba, prodej, dodávka: - operační stoly RAMED - příslušenství k operačním stolům (závěsy, infuzní stojany, úchytky rukou, nohou, poutací pásy, kurty, opěrky na ruce a nohy) - instrumentální stolky.

- Servis, opravy a modernizace řezaček papíru ADAST - Prodej náhr.dílů na tiskařské stroje ADAST, Polly, Grafopres, Heidelberg, Mann Roland, na vlhceni VARN KOMPAC, chlazeni Technotrnas, kompresory ADAST, Becker, Rietschle, - Prodej náhradních dílů na řezačky ADAST MAXIMA - průmyslové nože - renovace a výroba tiskářskych válců - děrovačky ...

Opravy, servis: - elektrické domácí spotřebiče - ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky - zn. AEG, Ardo, Ariston, BEKO, Bosch, Calex, Electrolux, Fagor, Goddess, Gorenje, Hoover, Hyundai, Iberna, Indesit, Siemens, Whirlpool, Zanussi - sporáky - ohřívače a bojlery.

Opravy, servis: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče (ledničky, mrazáky, mrazničky) - zn. Candy, Fagor.

Práce: - řezání laserem - řezání vodním paprskem.

Elektromontáže. Práce: -revize elektrických zařízení, hromosvodu VN, NN. -opravy, revize veřejného osvětlení. Práce: -zemní, výkopové. -bourací. Zámečnictví. Autodoprava. Práce: -montážní plošinou MP 13. -jeřábnické AD 080. Další provozovna: Zbraslavice, tel: 606 906 809

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Pravidelné i jednorázové úklidy objektů. Prodej úklidové techniky a prostředků. Provádění: -povrchové úpravy drahých podlah, mramorových podlah, parket -čištění koberců a čalounění -leštění a úprava chromových a mosazných doplňků -pravidelné a jednorázové úklidy sociálních zařízení -úklidy ...

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Stavební firma: - truhlářství - zámečnictví - elektro - tesařství - malířství, natěračství - montáž sádrokartónových konstrukcí - montáž plovoucích podlah - provádění dlažeb.

Výroba: -kuchyňská linka -dětský pokoj -obývací stěna -kanceůářský nábytek -vybavení prodejen, restaurací atd. -pergola. Rozpočet, doprava a montáž ZDARMA.

Služby: - zámečnictví - vodoinstalační práce

Poradenství: -ekonomické. Prodej a servis: -kancelářská technika -výpočetní technika.