CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Práce: - zámečnické - elektrikářské - instalatérské.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera.

Geologická kancelář - inženýrská geologie - měření radonu - hydrogeologie a pedologie

Elektro Horáček. Prodej: - elektrické spotřebiče. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba silničních, průmyslových vah, modernizace, programové vybavení na PC. Výroba vah: - silniční - průmyslové. SILNIČNÍ VÁHY. Nabízíme kompletní dodávky elektronických silničních vah délky 9 - 20 m, váživost 30 - 80 t. Rozsah dodávky váhy: - projekt uložení váhy na místě určení - výkopové a stavební práce - dodávka a montáž ...

Zastoupení Husqvarna. Autorizovaný prodej, servis: - lesní a zahradní technika Husqvarna - motorové i elektrické pily standardní i profesionální - vyžínače, křovinořezy, plotostřihy - travní sekačky rotační: - elektrické(malé strunové i bateriové) - motorové - s pojezdem i bez pojezdu - zahradní traktory - veškeré náhradní ...

Práce zámečnické: - výroba zámků, kování.

Opravy: - elektrické měřící a regulační zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Opravy a údržbářské práce. Výroba vyhrazených zdvihacích zařízení. Montáž, opravy a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení

Zámečnictví. Výroba: - zámky - kování.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Oprava, montáž: -váhy, -závaží.

Výroba, dodavatel: - vícenosníkové mostované jeřáby - vázací prostředky.

Montáž: - solární systémy pro ohřev teplé vody, bazénů a přitápění v rodinných domech. Nabízíme také kompletní podporu při realizaci solárního systému pro ohřev teplé vody i s možností přitápění, bezplatné poradenství, možnost zpracování projektové dokumentace, záruční i pozáruční servis slunečních kolektorů.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Oprava, generální opravy, servis: -šicích strojů (stroje) všech značek.

Prodej, servis: -výpočetní technika: -hardware a software -elektronická zařízení.

Výroba, montáž a prodej systému průmyslové televize CCTV, zabezpečovací technika EZS a požární signalizace EPS. Obchodní sortiment CCTV tvoří převážně dovoz, ať již od dodavatelů z Japonska, či od vybraných firem z Taiwanu. Cílem je poskytnout zákazníkovi kompletní servis při aplikaci průmyslové televize, počínaje výběrem vhodné techniky a ...

Prodej, servis, oprava, půjčovna profi ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ MAKITA, NAREX, PROTOOL, DOLMAR, HITACHI: -opravy elektrického nářadí -prodej elektrického nářadí -prodej příslušenství -prodej brusiva Nové zastoupení značky FESTOOL Prodej nářadí: -ruční nářadí - KNIPEX, BACHCO, WIHA -ruční nářadí a příslušenství -stavební technika: ...

Telekomunikační systémy: - projekt, prodej, montáž, servis: - výpočetní technika - telekomunikační technika - kancelářská technika - datové a komunikační sítě - veřejná telekomunikační síť - mobilní telefony.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika. -počítačové sestavy. Služby: -odvirování počítače. -instalace softwaru. -zálohování dat.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.