CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Kadeřnické potřeby Vorlíčkovi. Velkoobchod, maloobchod kompletní sortiment materiálu a zařízení pro kadeřnice: -Schwarzkopf, Wella, L oreál, Vitalitys, Matuschka, Hessler, Londa, Ilirija, Keune, Goldwell, Lendan, Revlon, Nouvelle, Sellective a jiné. -nehtová modeláž, nehtové ozdoby, nehty, kosmetika -Bellazi, ...

Prodej, opravy a montáže: -váhy -měřídla.

Umělecký kovář. Kovářství. Práce: - kovářské - kování na zakázku.

Broušení a prodej: -nožířské výrobky: -nože,nůžky,dláta -strojky na maso -brusle -hoblovací nože -pily(okružní,pásové,ruční na kov) -řetězy motorové pily -frézy na dřevo -DS,HSS,HM.

Oprava, montáž, poradenství: -měřící a vážící zařízení.

Prodej, servis, maloobchod: -elektronické pokladny -pokladní systémy.

Dodávka, instalace: -satelitní komunikace, GPS technologie -zařízení pro sledování a monitoring vozidel -elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, mobilní GSM kamery. Telekomunikační služby: -satelit ORBCOMM: -systém nízkoletících družic.

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Prodej, servis: - malá zemědělská a zahradní technika - motorové pily, sekačky.

Výroba: -kovovýroba a zámečnictví -velkosériová i malosériová produkce -CNC i klasická technologie -možnost zajištění povrchových úprav -možnost zajištění tepelného zpracování -obrábění oceli, barevných kovů a plastů -vlastní autodoprava. ISO 9001:2000

Technické služby. - zajišťování technických a komunálních služeb - údržba zeleně a provoz koupaliště a hřbitova

Výkup, komise, prodej: -použitý nábytek -bazar nábytku.

Výroba, opravy: -ložiska -ozubená kola -převody a jejich díly. Velkoobchod, prodej: -železářské zboží -instalatérské a topenářské potřeby.

Velkoobchod: -zemědělské stroje -příšlušenství a nářadí -náhradní díly.

Pronájem, půjčovna, údržba, prodej: -letadel, letadla, -dovoz a vývoz nových i použitých letadel.

Pronájem, servis, demontáž, montáž, převoz: -věžové jeřáby -stavební výtahy.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Diagnostika, termovize, termografie, měření teplot, termokamery, měření vypínačů, ochran, transformátorů, měničů, baterií, dálkoměry, měření intenzity el.a magnet. pole, přístroje na zobrazování korony, monitoring transformátorů.

Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Prodej: -počítače HP** VECTRA(PENTIUM) -CAD* systémy pro projektanty -injekt plottery a tiskárny. Služby: -TV** animace(reklama, architektura) -školení, konzultace, instalace.

Vývoj, výroba: -měřicí a regulační technika -optické přístroje a čočky -foto-kino.

Výroba, prodej: - hasící přístroje - hasící technika.

Kovářství. Kovářské práce. Výroba a montáž: - kované ploty - pojezdové brány, mříže a nerezové zábradlí. Stavebně zámečnické práce.

Obrábění: - dřevo - kovy - plasty.