CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: zpracování fotografií minilab online fotosběrna barevné a černobílé kopírování. velkoplošný tisk Potisk triček, hrníčků, puzzle kinofilmy a baterie rámování NIELSEN vizitky a razítka DTP studio Malonákladový digitální tisk Laserové studio Gravírování předtisková příprava grafické návrhy potisk CD(DVD značení ...

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Výroba dřevěných přepravních obalů, palet a beden pro lodní, leteckou a kamionovou přepravu, balení do kontejnerů, výroba nadměrných obalů

Letecká škola, pilotní výcvik, půjčovna letadel zkoušky letadel a pilotů, znalecké posudky, oceňovaní letadel, zjišťování příčin leteckých nehod, obchodní činnost, konstrukce a výroba letadel.

Obchodní a výrobně-inženýrská společnost, zabývající se výrobou a dodávkami strojů a kompletních linek pro zemědělství a potravinářský průmysl. Zejména na čištění, skladování a zpracování zemědělských plodin - obilí, semen, bylin a sypkých chemických materiálů. Vlastní výroba, projekce a realizační tým v ČR. Dodávky na klíč vč. části elektro a ...

Profesionální čistící a úklidové služby s techniky pro veškerých malých velkých vnitřních vnějších prostorů. Prodej úklidové a čistící techniky, prostředky a hygienické systémy. Realitní činnost, správa a údržba nemovitosti. Ruční mytí, luxování, čištění a ošetření automobilů. Seriozní práce je naší prioritou.

Výroba kovových konstrukcí, kovové konstrukce, kotlů, kotle, tělesa a kontejnery. Výroba kovové spotřební zboží, výroba stroje a zařízení pro využití mechanické energie, výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví . Velkoobchod zámečnictví.

Kompletního vybavení kancelářských prostor, hotelů, ordinací a průmyslových prostor. Kvalitní design i ergonomie - židle, stoly, protiúnavové rohože. Videokonference a prezentační technika.

Nabízíme kompletní služby v oborech požární ochrany a požární bezpečnosti staveb. Provádíme dodávky, servis a revize hasicích přístrojů, požárních hdrantů, požárních ucpávek a mnoho dalšího. Poskytujeme školení v oboru BOZP a Po a kompletní poradenství.

Slabě kyselé nebo alkalické zinkování s následnými dodatečnými úpravami -tenká pasivace bez obsahu Cr6+ Zn+ -tenká pasivace + anorganické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace + organické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace (bez Cr6+ náhrada žlutých chromátů)Zn/Co (0, 2-1%) + černý chromát Zn/Ni (10-15%) + -transparentní pasivace (bez ...

Váhy pro: -čelní nakladače -pásové dopravníky -bagry -autojeřáby -kontejnery odstavné -sběrací vozy -abroll kontejnery -dampry -vysokozdvižné vozíky.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.

Virtuální obchod, internetový prodej: - počítače, výpočetní technika - elektronika - elektrospotřebiče.

Organizace specializovaná na správu a údržbu komunikací a silnic včetně jejich vybavení, a to v regionu Středočeského kraje.

Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.

Nejvýznamnější regionální dodavatel informačních technologií a poskytovatele služeb internetu. Síť Dragon Internet a. s. pokrývá Mladou Boleslav a okruh přibližně 30 Km kolem. Síť je kombinací nejmodernější metropolitní optické sítě, která je dovedena do hustě zabydlených rezidenčních oblastí a kvalitně vybudované bezdrátové mikrovlnné ...

Nabízíme: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - postele, matrace - stoly, židle - kancelářský nábytek a další zajímavý sortiment ...

Servis, opravy záruční i pozáruční: - průmyslové chlazení - chladící zařízení - chladničky, ledničky - mrazničky.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

Opravna, servis: - průmyslové chlazení - mrazničky, chladničky, ledničky - mrazící, chladící zařízení.

Zdravotnické potřeby: Velký výběr nejrůznějších pomůcek jako chodítka, invalidní vozíky, lůžka, matrace, hrazdy, toaletní křesla, vanové sedačky, madla, schůdky, zástěny... Doprava pomůcek domů. Společnost ZP - TECH, s.r.o. je oficiální distributor zdravotnických výrobků spol.PROMA REHA, s.r.o. určených pro domácí péči, které jsou hrazeny ...

Zřizování, montáže, servis: -výtahy -eskalátory -pohyblivé chodníky.