CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Montáž, demontáž, výstavba, vnitřní úprava: -výstavní stánky.

Profesionální fotolaboratoře: - digitální osvit fotografií - RA-4 negativ - pozitiv -duratrans (velkoploš. dia) - laminace + podlepení - P-4 pozitiv - pozitiv - ČB foto - nosné materiály, desky, al. rámy, pasparty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

Projekční práce v investiční výstavbě. Kovovýroba a prodej. Vybavení zdravotnických zařízení a kosmetických salónů.

OKRASNÉ PLOTY, VRATA, MŘÍŽE, ZÁBRADLí A RŮZNÉ VÝROBKY ZE ŽELEZA. Zhotovení na objednávku, dle Vašeho přání: -rozměry -tvar -volba výplně -možnost zvolení povrchové úpravy (různé barvy, žárové zinkování) (cena se odvíjí od složení a množství objednaného zboží) -doprava až do domu. K vratům je možné dodat automatické, ...

CNC frézování: -dřeva, MDF, plastů, plexiskla, hliníku a dalších materiálů -formy pro tváření plastů -modely -zakázková výroba součástí -kusová i sériová výroba.

Montáž: - jakéhokoliv nábytku v Karlových Varech a okolí.

Prodej, servis: - zahradní technika - lesní technika.

Prodej materiálů a přístrojů pro kompletní vybavení zubní laboratoře.

Půjčovna: -vodácké potřeby -lodě -kánoe -pádla -sudy.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Výroba, maloobchod, prodej: -mříže -brány -zábradlí -nerezové mycí, pracovní stoly . Řemeslo: -zámečník -truhlář -kovoobrábeč.

Prodej, servis: -laboratorní váhy -kapesní váhy -analytické váhy -mechanické váhy -závěsné váhy -průmyslové váhy -jeřábové váhy -etiketovací kleště.

Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly - dárkové krabičky.

Prodej kancelářského, hotelového a bytového nábytku: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -stoly -židle -jídelní stoly -kancelářské židle -kancelářská křesla -pracovní stoly -kancelářské stoly -kancelářský nábytek -obývací stěny -předsíňové stěny -hotelový nábytek -postele -návrhy interiéru -3D návrhy interiéru -ergonomické ...

Dopravní inženýrství: -dopravní řešení územních plánů -studie silnic, městské komunikace -simulační modely -posuzování problémů (hluk, exhalace, vibrace).

Společnost 4D se zabývá návrhy a výrobou překážek pro sportoviště extrémních sportů, návrhy a výrobou skateparků. Specializuje se na výškové a montážní práce.

Výroba: -ocelové plynové láhve do objemu 1 litr.

Zámečnictví, zámečnictví strojní výroba.

Zámečnictví: -oplocení, brána, branka, zábradlí -kování -svařování. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zakázková zámečnická i kovářská výroba.

Prodej, obchod, poradenství, leasing, servis i pozáruční, montáž, dodávka na klíč: -spektrometry firmy BAIRD Německo -BRUKER - QÜATRON -INNOV - X. Sídlo firmy: -Olomučanská 194 679 06 Rudice

Služby: -poradenství, projektování, dodávky, montáž a servis moderní gastronomické technologie. Zařízení: -vybavení pro školní jídelny, ústavy sociální péče, nemocnice, závodní stravování, hotely, penziony, bufety, restaurace a ostatní gastronomické provozy. Prodej, montáž, servis: -varné kotle, sporáky, pánve -grily, fritézy, ...

MIPAP. Prodej: -papírové obaly -výrobky z papíru. Sortiment: -papírové pytle -přebalové pytle -odnosné papírové tašky -papír natíraný polyethylenem -veterinární utěrky -vlnitá lepenka-krabice.