CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Provádíme montáž a opravu garážových vrat Hörmann a nainstalujeme veškeré příslušenství včetně pohonů a dálkových ovládání.Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Dále nabízíme výrobky z nerezu, zámečnické služby a kovovýrobu.

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, stavebním a nábytkovým kováním. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, ...

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, železářství. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, dveřní zavírače, ...

Jaroslav Fojt se zaměřuje na prodej chovatelských potřeb, elektrických ohradníků a náhradních dílů na zemědělské stroje.

DP WELDING s.r.o. se zaměřuje na svařování nerezu, hliníku a oceli.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Vodoinstalatérství, topenářství

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Školící a poradenská činnost v oblasti obchodu a služeb -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby

Milan Trtík se zaměřuje na prodej motorových olejů, pohonných hmot, autokosmetiky a autobaterií.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Činnost technických poradců v oblasti zemědělství včetně zdraví zvířat a potravinářství včetně bezpečnosti potravin -Velkoobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb

Prodej, servis: -gastronomické zařízení -prostředky pro kuchyňskou hygienu HENKEL (pro velkokuchyně).

Návrhy, projekty. dodávky a realizace kompletních aplikačních systémů pro rozvody a nanášení barev, lepidel a tmelů, tuků, přísad a nejrůznějších tekutých chemikálií v lakovnách a výrobních procesech v celé ČR.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám pomůže s vaším stavebním projektem, pak je STAV MORAVIA spol. s r. o. tou pravou volbou pro vás. STAV MORAVIA je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti pozemního stavitelství. Nabízí komplexní služby od projektové dokumentace až po realizaci stavby. Ať už se jedná o ...

Společnost Pasek Czech s.r.o.provádí dodávky, revize, montáže a demontáže veškerých typů regálových systémů. Provádíme stavební práce jako je zateplení budov, výkopové práce, pokládka dešťové a splaškové kanalizace a jiné. Také zajišťujeme poradenství a služby v oblasti informačních technologiích.

Prodej, e-shop - počítače - notebooky - tablety - projektory a prezentační technika - tiskárny - PC komponenty - kancelářská technika.

Ochranné pracovní prostředky: -pracovní oděvy -obuv -rukavice -protichemické oděvy -přilby -kukly -štíty -brýle -sluchátka -respirátory -ochrana proti pádu -oděvy pro volný čas -drogerie. Výroba pracovních oděvů. Chráněná dílna-náhradní plnění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -nářadí ELU*, Black&Decker, NAREX -řezací kotouče -čerpadla, domácí vodárny -tlakové nádoby -náhradní díly k uvedenému sortimentu -výsuvné hliníkové žebříky a schůdky.

Prodej, oprava, servis: -domácí chlazení, chladničky (ledničky), mrazničky (mrazáky) -průmyslové chlazení -klimatizace, klimatizační zařízení obchodů, kanceláří, bytů, automobilů -vybavení obchodů a restaurací chladicí vitríny, obkládací a mrazicí boxy, gastrotechnika.

Požární ochrana, bezpečnost práce: -revize požárních vodovodů -revize přenosných hasících přístrojů -zpracování základní dokumentace PO a BP -školení zaměstnanců PO** a BP** -výkon funkce odborně způsobilé osoby.

Petr Jeřábek se zaměřuje na výrobu a montáž hliníkového zábradlí.

Jiří Bartošák se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace, programování PLC, havarijní službu a stavební činnost.

Společnost BIOING je profesionální dodavatel potravinářských, veterinárních a farmaceutických diagnostických prostředků a laboratorního spotřebního materiálu. Dodáváme technologická zařízení, laboratorní přístroje a laboratorní diagnostické prostředky jak pro malé, tak i nadnárodní společnosti v potravinářství, farmacii, zemědělství a jiných ...

H&V Tools CZ s.r.o. se zaměřuje na broušení tvrdokovových nástrojů a výrobu různých druhů fréz.