CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Služby: -zámečnictví. Výroba: -plotové systémy -pojezdové brány -reklamní tabule -billboardy -ocelové konstrukce -schody -zábradlí.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Prodej: - výpočetní technika - elektronické součástky. Internetové služby.

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy -dětský nábytek -ložnice -kožené sedací soupravy -bytové doplňky -obývací stěny -stoly, židle -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -skříně -válendy -splátkový prodej.

AUTOŠKOLA - výuka a výcvik: -k získání řidičského oprávnění pro řízení mopedů, motocyklů, osobních a nákladních vozidel. Služby: -školení zaměstnanců referenstkých vozidel -kondiční jízdy. HASÍCÍ TECHNIKA Kontrola, servis, prodej: -hasicí přístroje -požární vodovody (hydranty). Služby: -poradenství v oblasti požární ochrany ...

Kovovýroba. Výroba strojů a zařízení.

Prodej značkových vodních čerpadel, vodáren, příslušenství a náhradních dílů. Zajišťujeme opravy prodávaného sortimentu dodavatelským způsobem.

Výrobky koncernu TUNAP průmyslová chemie pro automobily (karosárny, klempírny, servisy): -montážní čističe -dvoukomorová tlaková nádobka se štětcem Premium -syntetické, plastické, dlouhodobě přilnavé mazivo Premium a High Tech -syntetický mazací olej -uvolňovač šroubů sprey -univerzální čistič pro autoopravny -přípravek pro ...

Výroba diamantových nástrojů. Zakázková výroba nástrojů (galvanickou technologií): - nanášení diamantu či KNB na polotovar zhotovený dle výkresu - nanášení diamantu či KNB na dodaný polotovar. Výroba standardních diamantových a KNB nástrojů (galvanickou technologií).

Přesné zpracování plechu na NC** strojích, výroba pálením laserem a plazmou, vysekávání, ohýbání, svařování MIG* a TIG*. Montáž: -rámy kopírek Kodak -zařízení pro medicínu Kodak -rámy pro vysokozdvižné vozíky.

Autodoprava vnitrostátní a mezinárodní do 3, 5t a nad 3, 5t Svářečské práce Potápěčské práce Revize tlakových lahví (0980/6/02/TZ-PZ-NP ) Potápěčská škola Servis potápěčské techniky Zámečnické práce

Prodej, leasing: -výpočetní technika -CAD systémy.

Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Projekt, montáž, měření, komplexní dodávka pro průmysl a občanskou vybavenost: -klimatizace -větrání -odsávání.

Firma Charvát Group s.r.o. navazuje na tradici svého předchůdce, státní podnik Technometra, který byl největším českým výrobcem vysokotlakých průmyslových hadic. Od jeho privatizace 1. ledna 1998 se výrobní sortiment postupně rozšiřuje a firma se profiluje ve 5 hlavních oblastech: - továrna na armované hadice - dodavatel materiálu a ...

Prodej: - kvalitní zábradlí německého výrobce z nerezu a hliníku.

Dovoz a prodej použitých i nových karavanů z Holandska a Belgie.

Montáž, instalace: - ventily, měřiče tepla.

Kovářství. Zámečnictví. Práce: - kovářské - zámečnické.

Služby: - pronájem strojů a přístrojů bez obsluhy

Zakázková výroba, opravy: -obytné a nákladní přívěsy -nástavby na užitková auta.