CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Strojírenská výroba: - CNC vertikální centra - CNC soustruhy - vysokorychlostní obrábění - použití sdružených nástrojů - CAD/CAM využití - ekonomické obrábění - kusová i sériová výroba - klasické stroje pro soustružení, frézování, vrtání, broušení. Slévárna neželezných kovů: - odlitky ze slitin hliníku a bronzu - ruční a ...

Výroba třídících linek na PET láhve. Hydraulika: - výroba a oprava hydraulických válců - opravy: - ruční nízkozdvižné, vysokozdvižné vozíky. Montáž, opravy: - lisy. Pneumatika: - opravy pneumatických strojů, zařízení - výroba pneumatických systémů. Drtiče hliníkového šrotu. Svařování, výroba: - lehké ocelové konstrukce, ...

Měření radonu: -v půdě pro stavební účely -ve stávajících objektech -radonová diagnostika objektů.

Práce, oprava, servis: - vozidel, automobilů, autoopravárenské - zámečnické, zámečnictví.

Stavební a zámečnická činnost.

Firma má oprávnění vykonávat: - revize a zkoušky plynových zařízení, zařízení pro rozvod plynů domovních a průmyslových, zařízení pro spotřebu plynu spalováním. - revize a zkoušky tlakových zařízení, revize a zkoušky těsnosti a tlak zkoušky. - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Firma poskytuje služby v oblasti bezpečnosti a ochrany ...

Prodej, servis: - lodní motory a lodě.

Oprava, servis: - chladírenská zařízení, mrazící pulty - ledničky, chladničky - mrazničky.

Agroregina Olomouc Prodej, servis: - zemědělská, lesnická a komunální technika - stroje na zpracování půdy - sklizňovací technika. Nákup a prodej jatečných zvířat.

Výroba, prodej a opravy: - návěsy a přívěsy Zámečnické práce

Výroba, dodávky: -potravinářská technologie -uskladnění a manipulace se sypkými materiály -klimatizace -pražič sladu -rekupretátor -mikrosladovna -posklizňové linky -mačkadla sladu pro minipivovary -lehké ocelové haly. Projekce, inženýring, obchodní činnost v těchto oborech.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly -rukavice -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -brusivo -ruční a elektrické nářadí.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly - samostmívací, plastové, papírové -rukavice - pracovní, svářečské -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -přídavné materiály - pájky, tavidla, dráty, ...

Dodávka, montáž: - brány - garážová vrata - ocelové konstrukce - ocelové krovy - točité a jiné schodiště - zábradlí balkonová - zábradlí schodišťová - mříže. Opravy: - radlice, lžice bagrů, korby aut.

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.

Práce: -brusírna, broušení skla. Provozovna: Doly 415 518 01 Dobruška

Strojní opracování. Výroba: - vstřikovací formy pro plasty - ozubená kola - hřídele.

Prodej, servis: -kancelářská technika AGFA, HP -výpočetní technika.

Prodej, servis, opravy: -kopírovací stroje, tiskárny, faxy -spotřební materiál. Renovace: -tonerové a inkoustové náplně do tiskáren a kopírovacích strojů.

Opravy, seřízení: - vstřikovací čerpadla.

Kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské, kovoobrábění, obrábění kovů - soustružnické - frézařské, frézování - horizontální - zámečnické, zámečnictví.

Vývoj, výroba: - informační technologie zaměřené na zlepšování kvality řízení a konkurenceschopnosti na trhu - informační systémy.

Zámečník, zámečnické práce.