CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, prodej: -stoje -nářadí.

Výroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - zámky, kování

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - tabákové výrobky. Oprava, servis, údržba: - textilní stroje - šicí stroje.

Výroba: - ocelové konstrukce - prosklené portály, fasády, zábradlí, madla - stavební zámečnické dodávky - schody - zábradlí - nerez výrobky. Obrábění kovů.

Kovářství, podkovářství.

Prodej: - výrobky Motorex Motoline - filtry, oleje, brzdové díly.

Práce: -kovářské -kování koní.

Prodej sportovních potřeb pro: -windsurfing -skateboard -snowboard -inline brusle.

Internetový obchod, prodej: - preventivní přípravek proti kocovině - alkohol test.

Oprava, servis, navíjení, převíjení: - elektromotory asynchronní do 45 kW, elektrické motory.

Výroba: - rovnací systémy karoserií.

Provádíme: - služby v oboru zabezpečovací techniky - služby v oboru elektrotechniky do 1000V.

Servis, instalace a opravy: - elektromotory - elektromagnety, cívky, elektromagnetické brzdy - transformátory - elektrické točivé i netočivé stroje - elektrické ruční nářadí - motory praček, čerpadel a myček, motorků 12V a 24V. Maloobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí všech značek.

Naše společnost Revize TZ Pardubice s.r.o. působí zejména v regionech Pardubice a Hradec Králové, působíme ale i v dalších lokalitách České republiky. Zaměřujeme se například na revize a zkoušky tlakových nádob, revize a zkoušky kotlů, revize plynových zařízení, provozní kontroly tlakových zařízení, školení obsluh tlakových zařízení, montáž ...

Výroba, kovovýroba: - kovové součástky.

Velkoobchod, maloobchod, multiservis, prodej na splátky, prodej: - nábytek - sedací soupravy - židle - stoly - skříně - rozkládací válendy - obývací stěny - kuchyňské linky, kuchyně - kancelářský nábytek.

Kovovýroba. Výroba: -zámky -kování.

Opravy a montáž dojicích zařízení.

Kovovýroba. Lisování a vytlačování plastů. Výroba forem.

Povrchové úpravy materiálů, kovů: - tryskání - pískování - metalizace. Řemeslnické práce: - kovářské.

Průmyslové dopravníkové pásy.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika, počítače - bazar počítačů - notebooky - komponenty, periferie - siťové prvky.

Kovovýroba, strojírenská výroba, opracování, obrábění kovů: - pálení, dělení, řezání materiálu plazmou (plazma) na CNC stroji - ocelové svařence - svařování ocelových konstrukcí - ramena nakladače.