CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Opravy, servis: - vysokozdvižné plošiny Revize, školení a opravy zdvihacích zařízení.

Kovoobraběčství, kovobroušení Broušením na zakázku Maloseriová výroba broušených dílů Broušení na plocho a nakulato Lisováním.

VÝROBA A PRODEJ: - mikrovlnné dielektrické sušicí pece (řeziva, bylin, papírů) VÝROBA: - drtiče - štěpkovače dřevního odpadu - příložné vlhkoměry a hygrometry Průmyslové aplikace mikrovln.

Oprava, servis: -domácí elektrospotřebiče: -trouby, sporáky, -průtokové ohřívače, -bojlery, -čerpadla, -akumulační kamna, -žehličky, -elektromotory, -čerpadla. Maloobchod, prodej: -náhradní díly na elektrospotřebiče.

Výroba: -na zakázku: -dřevěné obložení -drobné dřevěné výrobky. Práce: -stolař -truhlář. Kovovýroba: -zakázka: -kovové výrobky.

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis, oprava: -počítače PC** TRIAS: -sestavy podle požadavků zákazníka -monitory, klávesnice, scannery, diskety a spotřební materiál, tiskárny, filtry -odborná počítačová literatura.

Maloobchod, prodej, servis: -počítače, PC**, notebooky, tiskárny -kancelářská, telefaxová technika -spotřební materiál -sítě PEER-TO-PEER. Prodej, tvorba, poradenství: -ekonomický software: -podvojné účetnictví.

Oprava, servis: -šicí stroje: -veškeré typy i průmyslové. Prodej, záruční, pozáruční servis, oprava: -šicí stroje, overlocky: -BROTHER, VERONICA. Prodej: -náhradní díly na domácí šicí stroje. Zprostředkování prodeje: -průmyslové šicí stroje: -dírkovačky -knoflíkovačky -obnitkovačky.

Broušení: - klikové hřídele - broušení nakulato.

Výroba: - klíče. Broušení: - nože - nůžky.

Krejčovství. Opravy, úpravy: - dámské oděvy. Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čerpadla (oběhová, kalová, ponorná, pro bazény) - domácí vodárny - ruční pumpy - tlakové spínače - hadice, postřikovače - manometry.

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické, frézařské - CNC klempířské ohýbací stroje - ohýbání plechu.

Prodej: -obývací stěny -ložnice -kuchyně -kancelářský nábytek -sedací soupravy -dětské pokoje -levná obuv.

Dodávka, montáž, opravy: -chladící, mrazící zařízení.

Opravy, prodej, záruční i pozáruční servis: -chladicí zařízení chladniček, mrazniček -vitriny -boxy -pulty -chladicí zařízení pro prodejny, restaurace, jídelny -CALEX, GORENJE, ARDO, POLAR, ELCOLD LEC*. Doprava zboží v okrese Blansko zdarma. Oprava, montáž, servis: -klimatizace aut* -klimatizace bytů.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: -zahradní technika.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Opravy, údržba komunikácí a veřejných ploch. Služby: - zametání, čištění: - vozovky, ostatní kumunikace - chodníky, nádraží, haly - drobné dlaždické práce: -zadlážky vjezdů, domů, chodníků Práce: - výkopové, zemní - elektrikářské.

Služby: - technické, komunální - správa a údržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - svoz a likvidace komunálního odpadu.

Oprava, servis: - televizory - rádia - elektronické a optické přístroje a zařízení.