CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka, prodej, servis: - stroje a zařízení pro dřevovýrobu (pily) - linky pro výrobu paletového přířezu - kompletní zařízení pilnic (štěpkovače, šrankovníky, ostřičky apod.).

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Prodej: -filmy, fotopotřeby -fotoalba -fotopřístroje.

JLG – manipulátory KUBOTA – minirypadla o provozní hmotnosti 0, 85 – 7, 5 t, pásové minidumpery, kolové nakladače SCHAEFF – kolové nakladače, kolová a pásová rypadla AHLMANN – otočné kolové nakladače ATLAS COPCO – hydraulická kladiva, hydraulické mobilní zdroje, ruční hydraulická kladiva, hydraulické nářadí TEXACO – kompletní sortiment olejů ...

Opravy a sestavení: - počítače. Instalace. Zřízení domácí sítě. Odvirování. Zálohování, záchrana dat. Tvorba: - webové stránky.

Železářství. Prodej: -čerpadla -náhradní díly -domácí potřeby

Opravy, servis: - chladící zařízení.

Internetový obchod s nábytkem do bytu i na zahradu. Zákazníkům nabízíme široký sortiment, dopravu nábytku po celé ČR, montáž a výnos nábytku a možnost platby na splátky.

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

Školení, prodej, poradenství v oblasti výpočetní techniky. prodejna: Palackého náměstí 19 (roh u kostela) Kralupy nad Vltavou učebna: sídliště U Cukrovaru 1172 Kralupy nad Vltavou

Maloobchod, servis, půjčovna: - ruční elektrické - navíjení a opravy motorů - stavební a svářecí stroje - lesní a zahradní technika - vrtačková sklíčidla, pilové kotouče, pilové pásy - elektrocentrály, magnetické vrtačky - topidla, odvlhčovače, kompresory - ochranné pracovní pomůcky.

Služby: - autoopravna - zámečnictví

Velkoobchod, výroba bytových doplňků: - konferenční stolky - jídelní stoly - počítačové stoly - židle, křesla - podnožky - předsíňový nábytek - proutěný nábytek - botníky - sedačky - zahradní nábytek.

Distributor čerpadel firmy IWAKI vyrábějící odstředivá čerpadla s magnetickou spojkou, dávkovací čerpadla, mikrozubová čerpadla a čerpadla pro polovodičový průmysl.

Maloobchod, prodej, servis: - hasící přístroje - hydranty

Prodej: -malá zahradní a zemědělská technika.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika: - telefony - mobilní telefony - faxy, záznamníky - bezdrátové telefony - mincovní přístroje - telefonní ústředny-analogové i digitální s tarifikací na PC** - tarifikátory - domácí telefony a videotelefony - elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult CO** - ...

Solární systémy - včetně vyřízení dotace ZELENÁ ÚSPORÁM. Instalatérství. Topenářství. Zámečnictví. Od návrhu až k realizaci.

Výroba elektrických motorů, generátorů a transformátorů Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Kovovýroba. Kovoobrábění. Strojírenská výroba.

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...

Prodej, dovoz, komisní prodej: -nákladní automobily, -stavební stroje. -komunální technika.