CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Bezpečnostní, automatizační, komunikační a informační technologie. Prodej, instalace, servis, poradenství. Internetový obchod.

Nástroje pro obráběcí stroje. Čerpací stanice odpadových vod SEWAPRESS.

Prodej, gastro: - Sklo - Porcelán - Příbory - Barové doplňky - Chemie - Papírový program, hygiena - Plasty - Kuchyňské vybavení

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Elektromontážní práce: Výroba: - elektromotory - generátory - transformátory.

Servis, opravy: -výtahy -elektro

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Práce: - broušení, ostření nástrojů.

Naše firma se zabývá prodejem: - diamantových řezných kotoučů - vrtacích korunek - brousících nástrojů - hvězdic pro frézování - řezačů spár - stěnových pil - brusek betonu.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Konstrukce, dodávky: - strojní zařízení - strojní vybavení chemie, laboratoře.

Prodej, servis: - kancelářská a výpočetní technika.

Naše umělecké kovářství Vám nabízí kované výrobky vysoké kvality. Nabízíme zakázkovou výrobu bran, okenních, dveřních, dělících mríží (pevných i pohyblivých), kovaných plotu a zábradlí všech tipu a velikostí - (včetne jednoduchých svařovaných konstrukcí bez uměleckých nároku). Dále výrobu krbového nářadí a krbových roštu, vývěsních štítů, ...

Kovářství, kovář, kovářská výroba: -stoly, židle -garnyže -ploty, brány, schodiště -okrasné mříže -krbové nářadí -lampy -kované bytové doplňky.

Prodej: -počítače-výpočetní technika -software-program pro účetnictví a zdravotní pojišťovny -hardware. Pobočka: -Jilemnice, Na Kozinci 1152 -tel.:481543545. Zpracování dat. Dodávky, poradenské služby ohledně programů na** zpracování dat (software).

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Prodej a servis: -Vinotéky, -výčepní zařízení pro vinaře, -Parní čištění, -Poradenství zdarma,Blansko-Brno-Vyškov-Znojmo autorizovaná sanitační firma Plzeňský Prazdroj-ev.č.029.

Pila. Výroba: -pilařská -impregnace dřeva -dřevěné obaly -palety, bedny.

Autojeřáby Jurkovič Pronájem mobilních: - autojeřáby od 8 do 100 tun. Sídlo firmy: Družecká 280, 273 61, Velká Dobrá. Jeřábnícké práce.

Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Kovovýroba. Povrchová úprava kovů. Svařování, svářečské práce. Zemní práce.

Čištění a zjišťování technického stavu nádrží pro skladování ropných látek, zneškodňování odpadu vzniklých při této činnosti.