CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Oprava: - čističky a předčističky obilí.

Prodej: - komponenty a periferie pro výpočetní a kancelářskou techniku - e-shop.

Servis potravinářských strojů, potravinářské stroje. Opravy, rekonstrukce, modernizace ovládání a regulace, repase strojů, zejména udírenských komor, a jatečních přístrojů. Instalace registrace teplot z udíren, chladíren, aut do PC jako součást HACCP. Udírenská technika, varné komory a kotle -mechanické opravy automatických udíren, ...

Oprava a servis: -paletový vozík, manipulační technika. Zámečnictví.

Maloobchod PC: - počítače, monitory, notebooky - software - sítě - řešení pro kanceláře - servis výpočetní techniky - poradenství.

Výroba a servis elektrických laboratorních pecí. Moderní, úspěšné a spolehlivé pece od českého výrobce: - pece muflové pro žíhání, kalení, tavení, vypalování a ostatní práce v teplotním rozsahu 200 - 1250 stupňů Celsia - pro laboratoře, dílny, ateliéry - termočlánky, regulátory teploty.

Velkoobchod: -elektrospotřebiče -zkoušečky, pájky, měřáky, autoantény, měřáky, monitorovací techniky, anténní technika, koaxiální kabely, elektroinstalační materiál.

Návrh, vývoj, výroba, montáž: - fotovoltaické zařízení ostrovního typu.

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Přesné CNC třískové obrábění kovů, plastů. CNC soustružení. Výroba soustružených součástí na CNC přesných soustruzích. CNC frézování. Výroba strojních součástí na zakázku, kompletní slevárenské formovací (modelovací) zařízení.

Prodej, servis: -počítače PC** -notebooky -servery -tiskárny -periférie -www* design.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -mříže -balkony -ploty

Výroba: - stavební prvky, - kovové konstrukce, - mříže, - bezpečnostní mříže a vrata.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Nabídka: -kancelářský nábytek -vybavení a vše potřebné aby jste se cítili v práci jako doma. Prodej, montáž: -kancelářský nábytek -židle -křesla -doplňky. Nábytek: -školní -lékařský -kovový -kuchyně -recepce.

Prodej: -brusivo značek ALICO Kolín, CARBORUNDUM Benátky, POWERFLEX -brusný materiál diamantové kotouče -nástroje -nářadí -průtokoměry ke svářečkám CO2 -ochranné průchodky P7-P29, krytí IP44. Výroba, zajištění: -formy na výrobu plastových technických výlisků včetně výroby na zakázku. Výpočet časových snímků výroby ...

Beck & Pollitzer Engineering Ltd. je jedna z předních evropských firem v oblasti inženýrských služeb, která se specializuje na přesuny a instalaci výrobního zařízení i celých závodů, údržbu a kontrolní systémy. Beck & Pollitzer působí v mnoha oblastech průmyslu po celém světě zejména však: - letecký průmysl - automobilový průmysl - ...

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Práce: -jádrové vrtání diamantovými nástroji -řezání stěnovou pilou -kotvení -řezání železobetonových ploch -hydraulické trhání -demoliční práce -izolace zdiva -stavební rekonstrukce -truhlářství. Další provoz: -Praha 5 - Smíchov, Na Valentince 6 tel.: 775273896.

Výroba, montáž, prodej, kontrukce: - kovové konstrukce - nerezový nábytek - BLANCO lékařská technika - lékařská technika - mobilní funkční vybavení pro operační sály - otočné sedačky a pojízdné otočné židle pro operační sály - vybavení operačních sálů - lehátka pro vyšetření a ošetření - transportní a víceúčelové vozíky - ...

Služby, výroba: -skladování zkapalněných plynů, odpařování a rozvody technických plynů -aplikací technických plynů (N2, H2, O2, Ar, He...) -tlakových rozvodů vzduchu a vody, -technologických rozvodů topných plynů -technologické rozvody metanolu včetně skladování -zamražování potravin pomocí zkapalněného dusíku -směšovací stanice ...