CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Práce: -nástrojářské -topenářské -zámečnické -instalatérské. Výroba zámků, kování a jiných kovových součástí.

Komunální technika. Zametací stroje. Produkty: - zametací stroje PM10 - zametací speciály - sypače & radlice - BU nosič nářadí - vozidla na svoz TKO - speciální stroje - servis. Vozidla BU 100/150/200 se vyznačují praktickou a hospodárnou koncepcí. Každodenní použitelnost nezávisle na ročním období. Vznětový VM motor typ R754EU5 - ...

Kompletní servis čerpacích stanic. Olejové hospodářství Činnost firmy: - vložkování nádrží na ropné produkty a chemikálie - revize nádrží na ropné produkty a potrubí - montáž a servis indikatorů netěsnosti - opravy nádrží na některé chemikálie - rekonstrukce úložišť ropných produktů - zajišťování likvidace odpadů - demolice a ...

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Výsekové nástroje pro výrobu samolepících etiket. Výroba raznic pro flexotisk.

Revize, opravy a údržba: - výtahů, - vyhrazených zdvihacích zařízení.

Prodej obalové materiály: -tašky, sáčky, pytle, přířezy -balící a pečící papír -kotoučky, etikety, kleště -kelímky, talířky, příbory (plastové nádobí).

Prodej, maloobchod: - ložiska - gufera. Opravy: - elektromotory - ložiska.

Výroba: - obaly z vícevrstvé lepenky včetně potisku. Kartonáž.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

Služby: -fotoateliér, -digitální zpracování foto a video materiálu.

KOVOOBRÁBĚNÍ. Sériová, kusová výroba dle objednávky, CNC soustruhy o max průměru 250 mm a délky 500 mm a CNC obráběcí centrum 4osy prac. stůl 1000x 600 mm.

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Strojní zámečnictví. Práce: -kovoobrábění, třískové obrábění kovů -dělení materiálu -soustružení -frézování CNC -lisování -svařování -válcování závitů. Výroba na zakázku: -drobné plastové a pryžové výrobky. Likvidace, recyklace odpadů: -stavební suti.

Služby: -pomoc při napadení počítače viry, spyware apod. -instalace - operační systémy aj. SW -HW a SW audit -upgrade - modernizace, servis PC -obnova, zálohování dat -sestavení počítače. Prodej: -software, hardware, příslušenství.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - šicí stroje PFAFF, GRITZNER, BROTHER, TOYOTA, VERONICA, BERNETE.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Tradiční český výrobce pákových pořadačů archivních systémů pro krátkodobou i dlouhodobou archivaci a kancelářských potřeb pro školu a kancelář z hladké lepenky. Vaší pozornosti doporučujeme především: Pákový pořadač v řadě provedení i potahů Archive box a Document box s kvalitním potiskem sitotiskem. Archivní krabice a Spisové desky určené ...

Prodej, maloobchod: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Pila Lukeš: -pořez dřeva -prodej stavebního řeziva (prkna, krovy, latě) -truhlářskéhé řezivo -impregnace a hoblování -výroba palet a paletových přířezů -prodej paliva a pilin -výkup dřevní hmoty.

Maloobchod, prodej, rozvoz: -počítačové sestavy -značkové počítače -nové i repasované tiskárny -tonery, inkoustové kazety. Opravy, pozáruční servis: -tiskárny, kopírky, monitory. Tvorba: -www stránky -firemní loga.

Zdravotní technika prodej: - plicní ventilátory - masimo technologie - intenzivní péče - anestézie - neonatologie - kyslíková a inhalační terapie - ostatní.

Úklidová technika. Prodej, půjčovna, předprodejní, záruční i pozáruční servis na území celé ČR. Kompletní sortiment úklidové a čistící techniky značek SEBO, WINDSOR, KÄRCHER. - profesionální vysavače - kobercové kartáčovací extraktory - podlahové mycí stroje - jednokotoučové stroje - průmyslové vysavače - vysokotlaké čističe ...

Prodej a servis výpočetní techniky. - počítače, noteboky, netbooky - repasované počítače a notebooky - tiskárny a multifunkce - prodej software - počítačové sítě - příslušenství - spotřební materiál - bezdrátový internet UNET.