CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Vysokozdvižné vozíky - servis, prodej, pronájem: -opravy a generální opravy motorových vysokozdvižných vozíků čelních i bočních, jejich modernizace -prodej paletizačních a vysokozdvižných vozíků -prodej dílů, renovace nahradních dílů -pronájem vysokozdvižných vozíků -manipulační technika. Opravy značek: DESTA, ...

Saironco zastupuje světové špičky v zabezpečení. První ze zastoupených firem je PROMETAL, první výrobce na začátku produkce bezpečnostních pečetí v Evropě, přičemž první, kdo nabídne pečeť s kovovou vložkou v jeho blokovací systém.

Výroba, prodej: - zařízení na filtraci a úpravu stlačeného vzduchu.

Oprava, servis: -elektrické motory -pračky -elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Poskytujeme tyto služby: - satelitní střežení a vyhledávání odcizených vozidel - logistika provozu vozidel - software Sky GUARD - technické parametry - zabezpečení vozidel - zásahové služby. Bezpečnostní aplikace: - okamžité zjištění odcizení vozidla - on line zobrazení aktuální polohy odcizeného vozidla - možnost zabránění ...

Informační technologie. Nabízíme rozsáhlé portfolio produktů, služeb a řešení, ať už vlastních nebo ve spolupráci s partnery. Sektory: -veřejné správy, -zdravotnictví, -telekomunikací a médií, -průmyslu a financí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej nerezového hutního materiálu: - trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO*, ANSI - duté profily čtvercové, obdélníkové - potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T*** kusy, redukce, lemové kroužky, příruby - potrubní armatury-klapky, šroubení, kulové ventily - tvarové a ...

Dodávky technologických zařízení budov, klimatizací a vzduchotechniky. Prodej včetně montáže, záručního i pozáručního servisu.

Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Technická příprava výroby, návrh, vývoj a dodávka software SW**: -technologie CAD*, CAM*, CAE* -PDM* produkty Maloobchod, prodej: -hardware HW** značky HP** invent a Siemens.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Připojení na internet. Bezdrátový internet, kabel, wifi, IP. Pokrytí:Moravská Nová Ves, Týnec, Mikulčice, Prušánky, Nechory, Josefov. Moravský Žižkov, Tvrdonice, Hodonín, Lužice, Břeclav, Lanžhot, Kostice, Dolní Bojanovice. Internetový obchod, e-shop: -internetový prodej -Komponenty -Navigační zařízení -Notebooky a PDA ...

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - jídelní a kancelářské židle, kancelářská křesla - jídelní sety, kuchyňské linky - postele - matrace.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Lisování: - drobné kovové předměty.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Konzultace a dodávky v oblasti využití solární energie - OZE servis a informačních a komunikačních technologií - ITC

Kovovýroba, zámečnictví. Práce, řemeslo: - zámečník (zámečnické) - svářeč.

Prodej, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítačové sestavy. Služby: -správa, údržba počítačových sítí -tvorba www stránek -optimalizace stránek pro vyhledávače SEO.

Projekce, dodávka, montáž, opravy, servis: dopravní systémy - pásové a šnekové, dopravníky, elevátory, redlery, sila

Služby: -webdesign - tvorba webových stránek -instalace PC sítí, SW -repasování počítačů. Dodávka, prodej: -počítače optimální konfigurace -komponenty -veškerý software -digitální fotoaparáty a kamery. Oprava, servis: -počítača -software.

Činnost: - fotografické služby - potisk dárkových předmětů - prodej fotoaparátů a příslušenství

Zabýváme se: -kompresory -protihluk v kolejové dopravě -kolejové brzdy

Prodej, servis: -výpočetní technika (i použitá) -software -radiostanice. Služby: -webdesign - tvorba www stránky.